Rea!

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt stl 74-80

  • Solhatt
  • Pippi Långstrump
  • Storlek 74-80

Swimpy Pippi Långstrump solhatt i storlek 74-80 är en perfekt solskyddande accessoar för ditt barn. Med denna solhatt kan du vara säker på att ditt barn är skyddat mot solens skadliga strålar. Solhatten är inspirerad av den älskade karaktären Pippi Långstrump och har en charmig design som barnen kommer att älska. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är både bekvämt och hållbart. Med Swimpy Pippi Långstrump solhatt kan ditt barn njuta av soliga dagar utomhus med stil och samtidigt vara skyddat mot solens farliga UV-strålar.

83.00kr

  • ✅ Skyddar barnets huvud och ansikte från solens strålar.

  • ✅ Tillverkad av UV-skyddande material för extra solskydd.

  • ✅ Designad med Pippi Långstrump-motiv för barnets glädje.

  • ✅ Justerbar passform för att säkerställa bekvämlighet och säkerhet.

  • ✅ Perfekt för stranden, poolen eller utomhusaktiviteter på sommaren.

Beskrivning

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt - Stl 74-80

Skydda ditt barn med Swimpy Pippi Långstrump Solhatt

När det kommer till att skydda våra barn från solens skadliga strålar är det viktigt att vi väljer rätt solskydd. Swimpy Pippi Långstrump Solhatt är en perfekt lösning för att hålla ditt barn säkert och bekvämt under soliga dagar. Denna solhatt är speciellt designad för barn i åldern 74-80 och är ett utmärkt val för att skydda deras känsliga hud.

Högkvalitativt solskydd

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt är tillverkad av högkvalitativa material som ger ett effektivt skydd mot solens skadliga UV-strålar. Solhatten har en UPF 50+ klassificering, vilket innebär att den blockerar mer än 98% av solens farliga strålar. Detta ger dig som förälder en extra trygghet när ditt barn leker utomhus.

Bekväm och praktisk design

Solhatten är inte bara skyddande, den är också bekväm och praktisk att använda. Den är tillverkad av mjukt och lätt material som inte irriterar barnets hud. Solhatten har även en justerbar hakrem för att säkerställa att den sitter på plats även under lek och aktivitet. Dessutom har den en bred brätte som ger extra skugga och skydd för ansiktet och nacken.

Stilren och rolig design

Swimpy Pippi Långstrump Solhatt har en stilren och rolig design som kommer att tilltala både barn och föräldrar. Solhatten är dekorerad med motiv av den älskade karaktären Pippi Långstrump, vilket gör den till en rolig accessoar för ditt barn att bära. Den finns i storlek 74-80, vilket passar perfekt för barn i åldern 1-2 år.

Köp Swimpy Pippi Långstrump Solhatt hos Apohem

Om du letar efter en pålitlig och kvalitativ solhatt för ditt barn, är Swimpy Pippi Långstrump Solhatt det perfekta valet. Du kan köpa den hos Apohem, en pålitlig onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av produkter för barn och babyvård. Besök deras webbplats idag och skydda ditt barn från solens farliga strålar med Swimpy Pippi Långstrump Solhatt i storlek 74-80.

Ytterligare information

Varumärke

Swimpy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Swimpy Pippi Långstrump Solhatt stl 74-80”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram