Rea!

The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream 75 ml

  • Hudvård
  • Torra händer
  • The Scottish Fine Soaps Company

The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream är en hudvårdsprodukt speciellt utformad för att behandla torra händer. Denna handkräm innehåller näringsrika ingredienser som havsalger och marina mineraler för att återfukta och vårda huden. Med en volym på 75 ml är den perfekt att ha med sig i väskan eller ha på skrivbordet för daglig användning. Produkten är tillverkad av The Scottish Fine Soaps Company, ett företag känt för sina högkvalitativa hudvårdsprodukter. Ge dina händer den omsorg de förtjänar med denna lyxiga handkräm.

89.00kr

  • ✅ Återfuktande hand- och nagelkräm med havsalger

  • ✅ Berikad med näringsrika ingredienser för mjuka händer

  • ✅ Snabbabsorberande formula som inte kladdar

  • ✅ Ger näring och stärker naglarna

  • ✅ Lämnar en fräsch doft av havet på huden

Beskrivning

The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream - För mjuka och välvårdade händer

The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream är en lyxig handkräm som är speciellt framtagen för att ge näring åt torra och trötta händer. Med sin unika formula berikad med havsalger och marina extrakt, ger denna handkräm en intensiv återfuktning och vård till dina händer och naglar.

Fördelar med The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream

Denna handkräm har flera fördelar som gör den till en oumbärlig produkt för dig som vill ha mjuka och välvårdade händer:

1. Intensiv återfuktning

The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra torra händer. Den tränger snabbt in i huden och lämnar den återfuktad och smidig.

2. Näring för naglarna

Utöver att vårda händerna, ger denna handkräm även näring åt naglarna. Den hjälper till att stärka naglarna och förhindrar att de blir sköra och spricker.

3. Fräsch doft

The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream har en härlig doft av hav och friska alger. Den lämnar dina händer doftande fräscht och behagligt.

4. Snabbabsorberande formula

Denna handkräm har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon kladdig eller fet känsla på händerna. Du kan använda den när som helst på dagen utan att behöva vänta på att den ska torka in.

Användning av The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream

För bästa resultat, applicera handkrämen regelbundet på rena och torra händer. Massera in krämen ordentligt på händerna och naglarna tills den är helt absorberad. Använd den när som helst under dagen, särskilt efter att ha tvättat händerna eller när de känns torra och strama.

Ge dina händer den omsorg de förtjänar med The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream. Upplev mjuka, välvårdade händer och starka naglar med denna lyxiga handkräm.

Ytterligare information

Varumärke

The Scottish Fine Soaps Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Scottish Fine Soaps Company Sea Kelp Marine Spa Hand & Nail Cream 75 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram