Rea!

TRESemmé Colouring Mask Dark Brunette 200 ml

  • Hårfärgsinpackning
  • Mörkbrun nyans
  • Volym: 200 ml

Tresemme Colouring Mask Dark Brunette är en hårfärgsinpackning som är speciellt utformad för att ge en mörkbrun nyans till håret. Med en volym på 200 ml räcker produkten länge och ger dig möjlighet att upprätthålla din hårfärg på ett enkelt sätt. Applicera inpackningen i håret och låt den verka enligt instruktionerna för att få en intensiv och hållbar färg. Med Tresemme Colouring Mask Dark Brunette kan du enkelt förnya och förstärka din hårfärg utan att behöva besöka en salong.

80.00kr

  • ✅ Ger intensiv färg och glans till mörkbrunt hår.

  • ✅ Innehåller vårdande oljor för mjukt och välmående hår.

  • ✅ Skyddar hårfärgen mot att blekas och mattas av.

  • ✅ Ger en djup och jämn färgresultat efter varje användning.

  • ✅ Enkel att använda och ger snabbt synliga resultat.

Beskrivning

Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml - Förvandla ditt hår till en mörkbrun skönhet

Ge ditt hår en intensiv färgboost

Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml är den perfekta produkten för dig som vill ge ditt hår en intensiv färgboost. Med denna inpackning kan du enkelt förvandla ditt hår till en vacker mörkbrun nyans som kommer att få dig att sticka ut från mängden.

Enkel att använda

Att använda Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml är enkelt och smidigt. Du behöver inte längre spendera timmar hos frisören för att få den färg du önskar. Applicera bara inpackningen i ditt hår och låt den verka i några minuter. Resultatet blir en intensiv och jämn färg som håller länge.

Återfuktande och vårdande egenskaper

Förutom att ge ditt hår en fantastisk färgförändring, har Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml även återfuktande och vårdande egenskaper. Den hjälper till att återställa fuktbalansen i ditt hår och gör det mjukt och glansigt. Du kan njuta av en vacker färg samtidigt som ditt hår får den vård det behöver.

Passar alla hårtyper

Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml passar alla hårtyper, oavsett om ditt hår är lockigt, rakt, tunt eller tjockt. Produkten är skonsam mot håret och ger en jämn färgresultat utan att skada eller torka ut det. Du kan vara säker på att ditt hår kommer att se fantastiskt ut efter användning av denna inpackning.

Slutord

Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml är den perfekta produkten för dig som vill förvandla ditt hår till en vacker mörkbrun nyans. Med dess enkla användning och återfuktande egenskaper kommer du att få ett fantastiskt resultat varje gång. Ge ditt hår den färgboost det förtjänar med Tresemme Colouring Mask Dark Brunette 200 ml.

Ytterligare information

Varumärke

TRESemmé

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”TRESemmé Colouring Mask Dark Brunette 200 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram