Rea!

Vichy Slow Age Eye Cream 15 ml

183.00kr

Beskrivning

Vichy Slow Age Eye Cream - För en ungdomlig och strålande ögonkontur

Vichy Slow Age Eye Cream är en avancerad ögonkräm som är speciellt utformad för att bekämpa ålderstecken och ge en ungdomlig och strålande ögonkontur. Med sin unika formula och kraftfulla ingredienser hjälper denna ögonkräm till att minska synliga tecken på åldrande runt ögonen, såsom fina linjer, rynkor och mörka ringar.

Effektiva ingredienser för att bekämpa ålderstecken

Den här ögonkrämen innehåller en kombination av effektiva ingredienser som arbetar tillsammans för att ge synliga resultat. Här är några av de nyckelingredienser som gör Vichy Slow Age Eye Cream så effektiv:

1. Baicalin

Baicalin är en antioxidant som hjälper till att skydda huden mot skador från fria radikaler och miljöfaktorer. Det hjälper också till att minska inflammation och rodnad runt ögonen, vilket ger en jämnare och mer ungdomlig hudton.

2. Koffein

Koffein är känt för sina uppiggande egenskaper, men det har också fördelar för huden. Det hjälper till att minska svullnad och mörka ringar runt ögonen genom att förbättra blodcirkulationen och dra samman blodkärlen.

3. Pro-Xylane

Pro-Xylane är en patenterad ingrediens som hjälper till att stärka hudens struktur och öka dess elasticitet. Det hjälper till att minska synliga tecken på åldrande, såsom fina linjer och rynkor, och ger en fastare och mer ungdomlig ögonkontur.

Användning och resultat

För att få bästa resultat, applicera Vichy Slow Age Eye Cream morgon och kväll på rengjord hud runt ögonområdet. Massera försiktigt in krämen med fingertopparna tills den absorberas helt. Du kommer snart märka en förbättring av hudens struktur och utseende, med en jämnare och mer ungdomlig ögonkontur.

Sammanfattning

Vichy Slow Age Eye Cream är den perfekta lösningen för dig som vill bekämpa ålderstecken runt ögonen och få en ungdomlig och strålande ögonkontur. Med sina effektiva ingredienser och bevisade resultat är denna ögonkräm ett måste i din dagliga hudvårdsrutin. Beställ din Vichy Slow Age Eye Cream idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Vichy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vichy Slow Age Eye Cream 15 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram