Weleda Wildrose Smoothing Night Cream 30 ml

179.00kr

Beskrivning

Weleda Wildrose Smoothing Night Cream - Nattkräm för en slätare hud

Weleda Wildrose Smoothing Night Cream är en högkvalitativ nattkräm som är speciellt utformad för att ge dig en slätare och mer strålande hud. Denna nattkräm är en del av Weledas Wildrose-serie och är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda din hud under natten.

Fördelar med Weleda Wildrose Smoothing Night Cream

Weleda Wildrose Smoothing Night Cream innehåller en unik kombination av växtextrakt och naturliga oljor som arbetar tillsammans för att ge din hud optimal vård och näring. Här är några av fördelarna med denna nattkräm: 1. Slätar ut rynkor och fina linjer: Weleda Wildrose Smoothing Night Cream är berikad med ekologisk nyponfröolja, som är rik på antioxidanter och essentiella fettsyror. Dessa näringsämnen hjälper till att minska synligheten av rynkor och fina linjer, vilket ger dig en slätare hudstruktur. 2. Återfuktar och mjukgör: Nattkrämen innehåller även ekologisk sheasmör och jojobaolja, som är kända för sina fuktgivande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger dig en fräsch och återfuktad känsla när du vaknar på morgonen. 3. Förbättrar hudens elasticitet: Weleda Wildrose Smoothing Night Cream innehåller även extrakt från ekologiskt odlade rosor. Dessa extrakt hjälper till att förbättra hudens elasticitet och ger dig en fastare och mer ungdomlig hudton.

Användning av Weleda Wildrose Smoothing Night Cream

För att få bästa resultat rekommenderas det att du applicerar Weleda Wildrose Smoothing Night Cream på rengjord hud innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Nattkrämen är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen.

Sammanfattning

Weleda Wildrose Smoothing Night Cream är en effektiv nattkräm som hjälper till att ge dig en slätare och mer strålande hud. Med sina naturliga ingredienser och vårdande egenskaper är denna nattkräm ett utmärkt val för dig som vill vårda din hud på ett naturligt sätt. Prova Weleda Wildrose Smoothing Night Cream och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Weleda

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Weleda Wildrose Smoothing Night Cream 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram