Rea!

Agood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st

  • Bambu
  • Medium
  • Kompatibel

Denna elektriska tandborsthuvud från A Good Company är tillverkad av bambu och har en medium borsthårdhet. Den är kompatibel med Oral-B eltandborstar och kommer i en förpackning med 4 stycken. Med detta tandborsthuvud kan du få en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött. Byt ut ditt gamla tandborsthuvud mot detta miljövänliga alternativ för en hållbar munvård.

177.00kr

  • ✅ Hållbart tandborsthuvud i bambu för Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Medium borsthår för effektiv rengöring av tänderna.

  • ✅ Kompatibelt med Oral-B eltandborstar för enkel användning.

  • ✅ Tillverkat av återvinningsbar bambu för minskad miljöpåverkan.

  • ✅ Paketet innehåller 4 tandborsthuvuden för långvarig användning.

Beskrivning

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium är en högkvalitativ tandborste som är speciellt utformad för att passa Oral-B Eltandborstar. Med detta tandborsthuvud kan du njuta av en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött.

Varför välja AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium?

1. Kompatibilitet: Dessa tandborsthuvuden är utformade för att vara kompatibla med Oral-B Eltandborstar. Det innebär att du inte behöver köpa en ny tandborste utan bara byta ut tandborsthuvudet för att få en förbättrad rengöring. 2. Högkvalitativt material: Tandborsthuvudet är tillverkat av bambu, vilket är ett hållbart och miljövänligt material. Bambu är också naturligt antibakteriellt, vilket bidrar till en ren och fräsch tandborstning. 3. Medium borsthår: Borsthåren på detta tandborsthuvud är av medium hårdhet, vilket gör det idealiskt för de flesta användare. De är tillräckligt mjuka för att vara skonsamma mot tandköttet, samtidigt som de är tillräckligt hårda för att effektivt ta bort plack och matrester. 4. Pack med 4 tandborsthuvuden: Förpackningen innehåller 4 tandborsthuvuden, vilket ger dig tillräckligt med tandborstar för en längre tid. Du behöver inte oroa dig för att köpa nya tandborsthuvuden varje månad.

Hur använder man AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium?

1. Ta bort det gamla tandborsthuvudet från din Oral-B Eltandborste genom att dra det rakt ut. 2. Sätt på det nya tandborsthuvudet genom att trycka det på plats tills det klickar fast. 3. Fukta tandborsthuvudet och applicera tandkräm. 4. Borsta tänderna noggrant i minst 2 minuter, med fokus på alla ytor av tänderna och tandköttet. 5. Skölj tandborsthuvudet noggrant efter användning och låt det lufttorka.

Sammanfattning

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium är det perfekta valet för dig som vill ha en effektiv och miljövänlig tandborste. Med dess kompatibilitet med Oral-B Eltandborstar, högkvalitativa bambumaterial och medium borsthår, kan du få en skonsam och noggrann rengöring varje gång. Beställ din förpackning med 4 tandborsthuvuden idag och upplev skillnaden i din tandborstning.

Ytterligare information

Varumärke

Agood Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Agood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram