Rea!

Albedo100 Reflect-On 50 ml

  • Högsynlighetsspray
  • Ökar synligheten
  • 50 ml förpackning

Albedo100 Reflect On är en högsynlighetsspray som ökar synligheten för användaren. Med en 50 ml förpackning är den lätt att bära med sig och använda vid behov. Sprayen kan appliceras på kläder, skor eller andra föremål för att göra dem mer synliga i mörker eller dåliga ljusförhållanden. Den är perfekt för personer som är ute och rör sig i trafikerade områden eller för dem som vill öka sin synlighet vid utomhusaktiviteter. Albedo100 Reflect On är ett effektivt hjälpmedel för att öka säkerheten och synligheten i olika situationer.

64.00kr

  • ✅ Ger ökad synlighet i mörker och dåligt väder.

  • ✅ Enkel att applicera på kläder, skor och accessoarer.

  • ✅ Vattenavvisande och hållbar effekt.

  • ✅ Kan tvättas bort i tvättmaskin.

  • ✅ Perfekt för löpare, cyklister och hundägare.

Beskrivning

Albedo100 Reflect-On 50 ml - Öka din synlighet och säkerhet utomhus

Albedo100 Reflect-On 50 ml är en innovativ produkt som hjälper dig att öka din synlighet och säkerhet när du vistas utomhus. Med dess unika egenskaper och högkvalitativa formula är detta ett oumbärligt hjälpmedel för alla som vill synas och bli sedda, oavsett om det är under löprundan, cykelturen eller promenaden med hunden.

Öka din synlighet med Albedo100 Reflect-On

Albedo100 Reflect-On är speciellt utformad för att reflektera ljus och göra dig synlig för andra trafikanter, även under dåliga ljusförhållanden. Produkten är enkel att applicera och kan användas på olika typer av material, såsom kläder, skor, väskor och till och med hundens koppel.

Säkerhet i fokus

Med Albedo100 Reflect-On kan du känna dig tryggare när du rör dig utomhus, särskilt under mörka eller dimmiga förhållanden. Genom att öka din synlighet minskar du risken för olyckor och incidenter. Produkten är vattenavvisande och håller sig synlig även i regn eller fuktiga förhållanden.

Användarvänlig och hållbar

Albedo100 Reflect-On är enkel att applicera och torkar snabbt. Den är också hållbar och kan tvättas i upp till 40 grader utan att förlora sin reflekterande effekt. Detta gör den idealisk för daglig användning och långvarig synlighet.

Varför välja Albedo100 Reflect-On?

- Ökar din synlighet och säkerhet utomhus - Enkel att applicera på olika material - Vattenavvisande och hållbar - Tvättbar i upp till 40 grader - Passar för både vuxna och barn Sammanfattningsvis är Albedo100 Reflect-On 50 ml en oumbärlig produkt för alla som vill öka sin synlighet och säkerhet utomhus. Med dess unika egenskaper och användarvänliga design kan du känna dig tryggare och mer synlig i olika situationer. Investera i din säkerhet och välj Albedo100 Reflect-On idag!

Ytterligare information

Varumärke

Albedo100

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Albedo100 Reflect-On 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram