ANNEMARIE BÖRLIND EenergyNature Anti-Puff Eye Serum 7 ml

  • Naturlig
  • Anti-puff
  • 7 ml

Annemarie Börlind Energie Nature Anti-Puff Eye Serum är en naturlig ögonkräm som hjälper till att minska svullnad runt ögonen. Med sin anti-puff formula ger den en uppfriskande effekt och hjälper till att reducera mörka ringar. Förpackningen innehåller 7 ml av produkten, vilket gör den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Med detta ögonserum kan du ge din hud den vård den behöver för att se pigg och strålande ut varje dag.

279.00kr

  • ✅ Anti-puff ögonserum med naturliga ingredienser

  • ✅ Minskar svullnad och mörka ringar under ögonen

  • ✅ Ger fukt och näring till den känsliga ögonhuden

  • ✅ Lätt och snabbabsorberande formula

  • ✅ Dermatologiskt testad och fri från parabener och syntetiska dofter

Beskrivning

Annemarie Börlind Energie Nature Anti-Puff Eye Serum - Effektiv ögonkräm för trötta ögon

Annemarie Börlind Energie Nature Anti-Puff Eye Serum är en högkvalitativ ögonkräm som är speciellt utformad för att behandla och minska påsar under ögonen. Denna produkt är perfekt för dig som lider av trötta ögon och vill ha en effektiv lösning för att minska svullnad och trötthet.

Effektiv formula för att minska påsar under ögonen

Denna ögonkräm innehåller en unik formula som är utvecklad för att ge omedelbar lindring och långvariga resultat. Den innehåller naturliga ingredienser som är kända för sina antiinflammatoriska och lugnande egenskaper. Genom att använda denna ögonkräm regelbundet kan du förbättra hudens elasticitet och minska synligheten av påsar under ögonen.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Annemarie Börlind Energie Nature Anti-Puff Eye Serum innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Dessa ingredienser inkluderar bland annat trollhassel, gurkextrakt och grönt te-extrakt. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att minska svullnad och rodnad runt ögonen, samtidigt som de ger fukt och näring till den känsliga huden.

Användning och fördelar

För att använda Annemarie Börlind Energie Nature Anti-Puff Eye Serum, applicera en liten mängd på rengjord hud runt ögonområdet. Massera försiktigt in krämen med fingertopparna tills den absorberas helt. Använd morgon och kväll för bästa resultat. Denna ögonkräm har flera fördelar för din hud. Den hjälper till att minska svullnad och påsar under ögonen, samtidigt som den ger fukt och näring till huden. Den kan också hjälpa till att förbättra hudens elasticitet och minska synligheten av fina linjer och rynkor runt ögonen.

Sammanfattning

Annemarie Börlind Energie Nature Anti-Puff Eye Serum är en effektiv ögonkräm som är speciellt utformad för att behandla och minska påsar under ögonen. Med sin unika formula och naturliga ingredienser ger denna ögonkräm omedelbar lindring och långvariga resultat. Använd regelbundet för att förbättra hudens elasticitet och minska synligheten av påsar och trötthet runt ögonen.

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND EenergyNature Anti-Puff Eye Serum 7 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram