Australian Bodycare Barrier Cream 100 ml

  • Australian Bodycare
  • Barrier Cream
  • 100 ml

Australian Bodycare Barrier Cream är en intimvårdsprodukt som kommer i en praktisk förpackning på 100 ml. Denna kräm är speciellt framtagen för att skydda och vårda den känsliga huden i intimområdet. Med sina naturliga ingredienser hjälper den till att lugna och återfukta huden samtidigt som den bildar en skyddande barriär mot irritation och obehag. Australian Bodycare Barrier Cream är ett perfekt val för dig som vill ha en skonsam och effektiv intimhygienprodukt.

129.00kr

  • ✅ Skyddar och vårdar intimområdet

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som tea tree oil

  • ✅ Minskar irritation och klåda

  • ✅ Lämplig för daglig användning

  • ✅ Ger långvarig fukt och mjukhet

Beskrivning

Australian Bodycare Barrier Cream - För optimal intimhygien

Australian Bodycare Barrier Cream är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge optimal intimhygien. Denna kräm är framtagen av Australian Bodycare, ett företag som är känt för sina naturliga och effektiva hudvårdsprodukter. Med sina unika egenskaper och ingredienser är denna kräm ett utmärkt val för att skydda och vårda den känsliga intimområdet.

Skyddar och lugnar

Australian Bodycare Barrier Cream är berikad med Tea Tree Oil, en naturlig ingrediens som har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Denna olja hjälper till att skydda huden mot bakterier och andra skadliga mikroorganismer som kan orsaka irritation och obehag. Dessutom hjälper Tea Tree Oil till att lugna och återfukta huden, vilket är särskilt viktigt för intimområdet som är extra känsligt.

Förhindrar obehag och klåda

Genom att använda Australian Bodycare Barrier Cream regelbundet kan du förebygga obehag och klåda i intimområdet. Krämen bildar en skyddande barriär på huden som hjälper till att förhindra irritation och obehag. Dessutom hjälper den till att återställa hudens naturliga pH-värde, vilket är avgörande för att upprätthålla en hälsosam intimhygien.

Användning och fördelar

Australian Bodycare Barrier Cream är enkel att använda. Applicera ett tunt lager av krämen på ren och torr hud i intimområdet. Massera försiktigt in krämen tills den har absorberats helt. Använd krämen dagligen eller vid behov för att upprätthålla en optimal intimhygien. Fördelarna med att använda Australian Bodycare Barrier Cream inkluderar: - Skyddar mot bakterier och skadliga mikroorganismer - Lugnar och återfuktar huden - Förebygger obehag och klåda - Återställer hudens naturliga pH-värde - Ger en fräsch och behaglig känsla i intimområdet

Sammanfattning

Australian Bodycare Barrier Cream är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge optimal intimhygien. Med sina naturliga ingredienser och unika egenskaper skyddar och vårdar denna kräm den känsliga huden i intimområdet. Genom att använda Australian Bodycare Barrier Cream regelbundet kan du förebygga obehag och klåda samtidigt som du upprätthåller en hälsosam intimhygien. Prova denna produkt och upplev dess fördelar för dig själv!

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Barrier Cream 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram