Australian Bodycare Heel Repair 100 ml

  • Australian Bodycare
  • Heel Repair
  • 100 ml

Australian Bodycare Heel Repair är en effektiv fotkräm som hjälper till att behandla förhårdnader och sprickor på fötterna. Med sin unika formula och naturliga ingredienser, såsom tea tree oil, återfuktar och mjukar den upp huden samtidigt som den bekämpar bakterier och svampinfektioner. Denna 100 ml tub är perfekt för daglig användning och ger dig mjuka och välvårdade fötter. Ge dina fötter den omsorg de förtjänar med Australian Bodycare Heel Repair.

149.00kr

  • ✅ Återställer och mjukar upp förhårdnader och sprickor på fötterna.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som tea tree oil.

  • ✅ Snabbabsorberande och fuktgivande formula för effektiv behandling.

  • ✅ Lämplig för daglig användning och förhindrar nya förhårdnader.

  • ✅ Dermatologiskt testad och passar alla hudtyper.

Beskrivning

Australian Bodycare Heel Repair - Effektiv behandling för torra fötter och förhårdnader

Australian Bodycare Heel Repair är en högeffektiv fotkräm som är speciellt utformad för att behandla torra fötter och förhårdnader. Med sina naturliga ingredienser och unika formula ger denna produkt intensiv återfuktning och vård till dina fötter.

Effektiv behandling för torra fötter

Om du lider av torra och spruckna fötter kan Australian Bodycare Heel Repair vara den perfekta lösningen för dig. Den innehåller en kombination av naturliga ingredienser som tea tree-olja och glycerin, vilka är kända för sina fuktgivande och mjukgörande egenskaper. Denna kräm hjälper till att återställa fuktbalansen i huden och lämnar dina fötter mjuka och smidiga.

Behandlar förhårdnader och sprickor

Förhårdnader och sprickor på fötterna kan vara både smärtsamma och obehagliga. Australian Bodycare Heel Repair är speciellt utvecklad för att behandla dessa problemområden. Den mjukar upp förhårdnader och hjälper till att läka sprickor, vilket ger dig lättnad och förbättrad komfort.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Australian Bodycare Heel Repair innehåller en hög koncentration av tea tree-olja, vilket är känt för sina antibakteriella och antifungala egenskaper. Denna naturliga ingrediens hjälper till att bekämpa bakterier och svamp som kan orsaka obehagliga fotproblem. Glycerin återfuktar och mjukgör huden, medan andra näringsrika ingredienser som aloe vera och vitamin E hjälper till att främja läkning och återuppbyggnad av huden.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat, applicera Australian Bodycare Heel Repair på rena och torra fötter. Massera in krämen ordentligt på de områden som behöver behandlas, särskilt på förhårdnader och sprickor. Använd produkten regelbundet, helst dagligen, för att uppnå optimala resultat. Det är viktigt att notera att denna produkt inte bör användas på öppna sår eller infekterade områden. Om du upplever några ovanliga reaktioner eller allergiska symtom, sluta använda produkten och kontakta en läkare.

Sammanfattning

Australian Bodycare Heel Repair är en högeffektiv fotkräm som är speciellt utformad för att behandla torra fötter och förhårdnader. Med sina naturliga ingredienser och unika formula ger den intensiv återfuktning och vård till dina fötter. Genom att använda denna produkt regelbundet kan du få lättnad från torrhet, förhårdnader och sprickor, och uppnå mjuka och smidiga fötter.

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Heel Repair 100 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram