Australian Bodycare Peeling Serum 30 ml

  • Australiskt märke
  • Ansiktspeeling
  • 30 ml

Australian Bodycare Peeling Serum är en ansiktspeeling från ett australiskt märke. Produkten kommer i en förpackning på 30 ml. Denna ansiktspeeling är speciellt framtagen för att exfoliera och rengöra huden på djupet. Den innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att avlägsna döda hudceller och förbättra hudens textur. Användningen av denna peeling kan ge en mjukare och mer strålande hud. Perfekt för dig som vill ha en fräsch och ungdomlig hud.

109.00kr

  • ✅ Effektiv ansiktspeeling för en klar och fräsch hud

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som tea tree-olja och glykolsyra

  • ✅ Tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet

  • ✅ Minskar orenheter och ger en jämnare hudton

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet

Beskrivning

Australian Bodycare Peeling Serum - Effektiv ansiktspeeling för en fräsch och strålande hud

Australian Bodycare Peeling Serum är en fantastisk produkt som hjälper till att ge din hud en fräsch och strålande lyster. Med sina effektiva ingredienser och skonsamma formula är detta peeling serum perfekt för att ta bort döda hudceller och ge din hud en ny och förbättrad yta.

Effektiv ansiktspeeling för en djuprengöring

Denna ansiktspeeling är speciellt framtagen för att ge din hud en djuprengöring och ta bort orenheter som kan täppa till porerna. Med hjälp av naturliga ingredienser som tea tree oil och glykolsyra, hjälper Australian Bodycare Peeling Serum till att exfoliera huden och avlägsna döda hudceller på ett skonsamt sätt.

Fördelarna med Australian Bodycare Peeling Serum

- Förbättrar hudens struktur och lyster: Genom att regelbundet använda detta peeling serum kan du förbättra hudens struktur och ge den en fräsch och strålande lyster. - Minskar orenheter och porer: Peeling serumet hjälper till att minska orenheter och förminska porerna, vilket ger en jämnare och mer balanserad hudton. - Återfuktar och mjukar upp huden: Med hjälp av återfuktande ingredienser som glycerin och panthenol, ger detta serum även fukt till huden och gör den mjuk och smidig.

Hur du använder Australian Bodycare Peeling Serum

1. Rengör ansiktet noggrant och torka det torrt. 2. Applicera en liten mängd peeling serum på fingertopparna. 3. Massera serumet försiktigt över ansiktet i cirkulära rörelser, undvik ögonområdet. 4. Låt serumet verka i några minuter. 5. Skölj av med ljummet vatten och torka ansiktet försiktigt.

Sammanfattning

Australian Bodycare Peeling Serum är en effektiv ansiktspeeling som hjälper till att ge din hud en fräsch och strålande lyster. Med sina naturliga ingredienser och skonsamma formula är detta peeling serum perfekt för att ta bort döda hudceller och ge din hud en ny och förbättrad yta. Använd regelbundet för att förbättra hudens struktur, minska orenheter och porer samt återfukta och mjukgöra huden. Beställ din egen flaska idag och upplev fördelarna med Australian Bodycare Peeling Serum!

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Peeling Serum 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram