Rea!

BABOR Ampoule Concentrates Repair Active Night 7x2 ml

  • Hudvård
  • Serum
  • Babor Ampoule Concentrates

Babor Ampoule Concentrates Repair Active Night är ett serum för ansiktsvård. Serumet är speciellt utformat för att reparera och återställa huden under natten. Med sina aktiva ingredienser hjälper det till att förbättra hudens struktur och elasticitet. Serumet kommer i små ampuller för enkel och exakt dosering. Det är ett populärt val för personer som vill ge sin hud extra näring och återfuktning. Med regelbunden användning kan detta serum bidra till en friskare och mer strålande hud.

Det ursprungliga priset var: 509.00kr.Det nuvarande priset är: 407.00kr.

  • ✅ Förbättrar hudens återhämtning och reparation under natten.

  • ✅ Innehåller koncentrerade ampuller för intensiv behandling.

  • ✅ Minskar synliga tecken på åldrande och trötthet.

  • ✅ Ger en jämnare och mer strålande hudton.

  • ✅ Passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad.

Beskrivning

Babor Ampoule Concentrates Repair Active Night - Effektivt serum för nattlig hudreparation

Babor Ampoule Concentrates Repair Active Night är ett högkvalitativt serum som är speciellt utformat för att reparera och återställa huden under natten. Med sina aktiva ingredienser och koncentrerade formula är detta serum en perfekt lösning för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens struktur och utseende.

Aktiva ingredienser för optimal hudreparation

Detta serum innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som arbetar tillsammans för att ge en effektiv hudreparation. En av de viktigaste ingredienserna är epigenetisk peptid, som hjälper till att stimulera hudens naturliga regenereringsprocess och förbättra dess förmåga att reparera sig själv. Dessutom innehåller serumet extrakt från svarttrumpetsvamp, vilket hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsbarriär och förhindra fuktförlust.

Fördelar med Babor Ampoule Concentrates Repair Active Night

- Reparerar och återställer huden under natten - Minskar synliga ålderstecken och förbättrar hudens struktur - Stimulerar hudens naturliga regenereringsprocess - Stärker hudens skyddsbarriär och förhindrar fuktförlust - Ger en jämnare och mer strålande hudton

Användning och applicering

För att få bästa resultat, applicera serumet på rengjord hud varje kväll innan du går och lägger dig. Börja med att skaka ampullen väl för att blanda ingredienserna ordentligt. Öppna sedan ampullen genom att använda den medföljande ampullöppnaren eller en pappersnäsduk. Applicera serumet på ansikte, hals och dekolletage och klappa försiktigt in det i huden tills det har absorberats helt. Avsluta med att applicera din vanliga nattkräm.

Sammanfattning

Babor Ampoule Concentrates Repair Active Night är ett kraftfullt serum som är speciellt utformat för att reparera och återställa huden under natten. Med sina aktiva ingredienser hjälper det till att minska synliga ålderstecken och förbättra hudens struktur. Genom att använda detta serum regelbundet kan du uppnå en jämnare och mer strålande hudton. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Babor Ampoule Concentrates Repair Active Night.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Ampoule Concentrates Repair Active Night 7x2 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram