Rea!

BABOR Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue 7x2 ml

  • Babor Ampoule Concentrates
  • SOS Beauty Rescue
  • 7x2 ml

Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue är ett ansiktsserum som kommer i förpackningar om 7x2 ml. Serumet är speciellt utformat för att ge intensiv vård och återfuktning till huden. Med sin koncentrerade formula hjälper det till att lugna och återställa huden, samtidigt som det ger en fräsch och strålande hudton. Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue är perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och näring.

289.00kr

  • ✅ Ger intensiv fukt och näring till huden

  • ✅ Innehåller 7 ampuller med 2 ml serum var

  • ✅ Passar alla hudtyper och åldrar

  • ✅ Verkar lugnande och återuppbyggande på huden

  • ✅ Ger omedelbar lyster och jämnar ut hudtonen

Beskrivning

Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue - För en strålande hud

Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue är en kraftfull ansiktsserum som är speciellt utformad för att ge din hud en omedelbar boost av fukt och näring. Med sina högkoncentrerade ingredienser är detta serum perfekt för att återställa och förnya huden, särskilt när den behöver extra hjälp.

Fördelar med Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue

Det finns många fördelar med att använda Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue. Här är några av dem: 1. Fuktgivande: Serumet är berikat med fuktbindande ingredienser som hjälper till att återfukta och bevara hudens fuktbalans. Detta gör att huden känns mjuk och smidig. 2. Näringsrik: Serumet innehåller en kraftfull blandning av vitaminer och antioxidanter som hjälper till att förbättra hudens hälsa och utseende. Dessa näringsämnen arbetar tillsammans för att ge huden en ungdomlig lyster. 3. Reparerande: Med sin höga koncentration av aktiva ingredienser hjälper detta serum till att reparera och återställa skadad hud. Det kan hjälpa till att minska synliga tecken på åldrande, som fina linjer och rynkor. 4. Snabbverkande: Serumet absorberas snabbt av huden och ger omedelbara resultat. Du kan förvänta dig att se en förbättring av hudens utseende redan efter första användningen.

Hur man använder Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue

För att få bästa resultat, följ dessa steg när du använder Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka det försiktigt. 2. Ta en ampull och knacka försiktigt på toppen för att öppna den. 3. Häll innehållet i handflatan och applicera det jämnt över ansiktet och halsen. Undvik ögonområdet. 4. Klappa försiktigt in serumet i huden tills det har absorberats helt. 5. Applicera din vanliga fuktighetskräm för att låsa in fukt och näring.

Sammanfattning

Babor Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue är en kraftfull ansiktsserum som ger din hud en omedelbar boost av fukt och näring. Med sina fuktgivande, näringsrika och reparerande egenskaper är detta serum perfekt för att återställa och förnya huden. Använd det regelbundet för att uppnå en strålande och ungdomlig hud.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Ampoule Concentrates SOS Beauty Rescue 7x2 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram