Rea!

BARR Sweden Organic Face Oil Secret Forest Travel Size 5 ml

  • Naturlig
  • Ekologisk
  • Reseförpackning

Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest är en naturlig och ekologisk ansiktsolja i en praktisk reseförpackning på 5 ml. Denna ansiktsolja är framställd med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge din hud näring och fukt. Den är perfekt att ha med sig på resan för att hålla huden återfuktad och fräsch. Med sin naturliga formula är denna ansiktsolja skonsam mot huden och passar alla hudtyper. Ge din hud en hälsosam lyster och njut av den friska doften av skogen med Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest.

63.00kr

  • ✅ Ekologisk ansiktsolja från Barr Sweden

  • ✅ Reseförpackning med 5 ml olja

  • ✅ Hemlighetsfull skogsdoft

  • ✅ Återfuktar och ger näring till huden

  • ✅ Passar alla hudtyper

Beskrivning

Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest Travel Size 5 ml

Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest Travel Size 5 ml är en fantastisk produkt för hudvård och kroppsvård. Denna reseförpackning är perfekt för dig som är på språng och behöver en effektiv och naturlig ansiktsolja.

Naturlig och ekologisk ansiktsolja

Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest är tillverkad av naturliga och ekologiska ingredienser. Den är skonsam mot huden och passar alla hudtyper. Ansiktsoljan är berikad med näringsrika oljor som ger fukt och näring till huden.

Fördelar med ansiktsolja

Ansiktsolja är ett fantastiskt tillskott till din hudvårdsrutin. Den hjälper till att återfukta och mjukgöra huden samtidigt som den ger näring och skydd. Ansiktsolja kan även hjälpa till att balansera hudens naturliga oljeproduktion och minska överflödig glans.

Reseförpackning för bekvämlighet

Denna reseförpackning av Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest är perfekt för dig som reser mycket eller behöver en smidig förpackning att ha med i handväskan. Med en storlek på 5 ml tar den minimalt med plats och kan enkelt användas när som helst, var som helst.

Användning

Applicera några droppar av ansiktsoljan på rengjord hud. Massera försiktigt in oljan i ansiktet och halsen tills den absorberas helt. Använd morgon och kväll eller efter behov för bästa resultat.

Sammanfattning

Barr Sweden Organic Face Oil Secret Forest Travel Size 5 ml är en naturlig och ekologisk ansiktsolja som ger fukt, näring och skydd till huden. Den praktiska reseförpackningen gör den perfekt för resor och för att ha med sig i handväskan. Ge din hud den bästa vården med denna fantastiska ansiktsolja från Barr Sweden.

Ytterligare information

Varumärke

BARR Sweden

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BARR Sweden Organic Face Oil Secret Forest Travel Size 5 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram