Rea!

BCL Momopuri Jelly Mask 4 st

  • Naturliga ingredienser
  • Fuktgivande effekt
  • 4 stycken i förpackningen

BCL Momopuri Jelly Mask är en ansiktsmask som innehåller naturliga ingredienser. Den har en fuktgivande effekt som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Förpackningen innehåller 4 stycken masker, vilket gör det möjligt att använda dem regelbundet för att uppnå bästa resultat. Denna ansiktsmask är perfekt för dig som vill ge din hud extra vård och återfuktning.

89.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning och näring till huden.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som främjar hudens hälsa.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet.

  • ✅ Ger en uppfriskande känsla och mjukar upp huden.

  • ✅ Effektiv för att minska synliga tecken på trötthet och stress.

Beskrivning

BCL Momopuri Jelly Mask - En fantastisk ansiktsmask för strålande hud

BCL Momopuri Jelly Mask är en revolutionerande ansiktsmask som ger din hud en fantastisk boost av fukt och näring. Denna mask är speciellt utformad för att ge dig en strålande och ungdomlig hud med hjälp av naturliga ingredienser och avancerad teknologi.

Fuktboost för torr hud

Om du lider av torr hud kan BCL Momopuri Jelly Mask vara din räddning. Masken är berikad med naturliga extrakt från persika och honung, vilket hjälper till att återfukta och mjukgöra huden på djupet. Den geléliknande konsistensen gör att masken lätt absorberas av huden och ger omedelbar lättnad för torrhet och stramhet.

Näring för trött och livlös hud

Om din hud känns trött och livlös kan BCL Momopuri Jelly Mask ge den den näring den behöver för att återfå sin ungdomliga lyster. Masken innehåller antioxidantrika ingredienser som hjälper till att bekämpa fria radikaler och skydda huden mot skador. Resultatet är en fräsch och strålande hud som ser ungdomlig och vital ut.

Enkel att använda

BCL Momopuri Jelly Mask är enkel att använda och passar alla hudtyper. Applicera ett generöst lager av masken på rengjord hud och låt den verka i cirka 10-15 minuter. Skölj sedan av masken med ljummet vatten och klappa försiktigt huden torr. För bästa resultat rekommenderas att använda masken 1-2 gånger i veckan.

Sammanfattning

BCL Momopuri Jelly Mask är en fantastisk ansiktsmask som ger din hud en fuktboost och näring för att återfå sin ungdomliga lyster. Med naturliga ingredienser som persika och honung samt avancerad teknologi, är denna mask perfekt för att bekämpa torrhet, trötthet och livlöshet i huden. Använd den regelbundet för att uppnå en strålande och fräsch hud som ser ungdomlig och vital ut.

Ytterligare information

Varumärke

BCL

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BCL Momopuri Jelly Mask 4 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram