Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai + Mint 75 ml

  • Tandblekning
  • Multifunktionell
  • Acai Mint

Beconfident Multifunctional Whitening tandkräm är en populär produkt för tandblekning. Den har en multifunktionell formula som inte bara bleker tänderna utan också tar bort plack och ger en fräsch andedräkt. Tandkrämen har en härlig smak av acai och mint som ger en frisk känsla i munnen. Med en volym på 75 ml räcker den länge och ger dig ett vitt och friskt leende. Prova Beconfident Multifunctional Whitening tandkräm för att få ett vackert leende och en fräsch munhälsa.

49.00kr

  • ✅ BeConfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint 75 ml

  • ✅ Effektiv tandkräm för vitare tänder och fräsch andedräkt

  • ✅ Innehåller acai och mint för en frisk smakupplevelse

  • ✅ 75 ml för långvarig användning

  • ✅ Utvecklad av tandläkare för bästa resultat

Beskrivning

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint - För en strålande vit och frisk mun

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint är en tandkräm som erbjuder en effektiv och skonsam tandvård samtidigt som den hjälper till att bleka tänderna. Med en fräsch smak av acai och mint ger denna tandkräm en behaglig upplevelse varje gång du borstar tänderna.

Fördelar med Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint

- Whitening-effekt: Tandkrämen innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att bleka tänderna och ta bort missfärgningar. Med regelbunden användning kan du gradvis få vitare tänder och en mer strålande leende. - Frisk andedräkt: Acai och mint ger en fräsch smak och hjälper till att bekämpa dålig andedräkt. Tandkrämen tar bort bakterier och ger en långvarig fräsch känsla i munnen. - Skonsam mot emaljen: Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint är skonsam mot tandens emalj och irriterar inte tandköttet. Den är utformad för att vara mild och skonsam samtidigt som den ger effektiv rengöring och blekning. - Allsidig användning: Tandkrämen är multifunktionell och kan användas för att rengöra och bleka tänderna, samtidigt som den ger en frisk känsla i munnen. Den är lämplig för daglig användning och passar för hela familjen.

Hur används Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint?

Använd tandkrämen som en vanlig tandkräm, två gånger om dagen eller enligt tandläkarens rekommendationer. Applicera en liten mängd tandkräm på tandborsten och borsta tänderna i minst två minuter. Skölj munnen noggrant efteråt.

Sammanfattning

Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai Mint är en tandkräm som erbjuder en effektiv tandvård samtidigt som den hjälper till att bleka tänderna. Med sin fräscha smak av acai och mint ger den en behaglig upplevelse vid varje borstning. Tandkrämen är skonsam mot emaljen och ger en frisk känsla i munnen. Använd den dagligen för att uppnå vitare tänder och en strålande leende.

Ytterligare information

Varumärke

Beconfident

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Beconfident Multifunctional Whitening Tandkräm Acai + Mint 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram