Belladot Glidmedel Värmande Original 100 ml

  • Värmeeffekt
  • 100 ml
  • Belladot glidmedel

Belladot glidmedel är ett varmande glidmedel som ger en behaglig och uppvärmande känsla. Med en volym på 100 ml räcker det länge och är perfekt för både intim massage och sexuella aktiviteter. Det är ett populärt val för dem som vill öka njutningen och skapa en mer intensiv upplevelse. Belladot glidmedel är ett pålitligt och högkvalitativt alternativ för att förbättra sexuell lust och komfort.

109.00kr

  • ✅ Värmande glidmedel för ökad njutning och intimitet

  • ✅ Innehåller 100 ml för långvarig användning

  • ✅ Skonsam mot kroppen och lätt att tvätta bort

  • ✅ Kan användas med kondomer och sexleksaker

  • ✅ Ger en behaglig och varm känsla vid användning

Beskrivning

Belladot Värmade Original Glidmedel - För ökad njutning och intimitet

Belladot Värmade Original Glidmedel är en fantastisk produkt som kan förhöja din sexuella upplevelse och skapa en ännu större intimitet med din partner. Detta glidmedel är speciellt utformat för att ge en varm och behaglig känsla under användning.

Varför välja Belladot Värmade Original Glidmedel?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Belladot Värmade Original Glidmedel för att förbättra ditt sexliv. Här är några av de främsta fördelarna:

1. Värmeeffekt för ökad njutning

Detta glidmedel har en unik värmeeffekt som kan ge en extra dimension till dina intima stunder. Värmen ökar blodcirkulationen och kan intensifiera känslan av njutning för både dig och din partner.

2. Långvarig smörjning

Belladot Värmade Original Glidmedel är utformat för att ge en långvarig smörjning, vilket gör att du kan njuta av en friktionsfri och smidig upplevelse. Du behöver inte oroa dig för att behöva avbryta och applicera mer glidmedel under akten.

3. Säker och skonsam för kroppen

Detta glidmedel är tillverkat av högkvalitativa och säkra ingredienser som är skonsamma för kroppen. Det är vattenbaserat och kan användas tillsammans med kondomer och sexleksaker utan att skada dem.

4. Diskret förpackning

Belladot Värmade Original Glidmedel kommer i en diskret förpackning utan några butiksnamn eller logotyper. Detta gör det enkelt att beställa och använda produkten utan att behöva oroa sig för integritetsfrågor.

Hur använder man Belladot Värmade Original Glidmedel?

Användningen av Belladot Värmade Original Glidmedel är enkel och smidig. Applicera en liten mängd glidmedel på önskat område och massera försiktigt in det. Du kommer snabbt att känna den varma effekten och kan sedan njuta av en ökad intimitet och njutning.

Slutsats

Belladot Värmade Original Glidmedel är en utmärkt produkt för dig som vill förbättra ditt sexliv och skapa en ännu större intimitet med din partner. Med dess värmeeffekt, långvariga smörjning och säkra ingredienser kan du vara säker på att få en fantastisk upplevelse varje gång. Beställ din egen flaska idag och upptäck fördelarna med Belladot Värmade Original Glidmedel!

Ytterligare information

Varumärke

Belladot

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Belladot Glidmedel Värmande Original 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram