Rea!

BIBS Baby Shower Baby Blue Gift Set

  • Hög kvalitet
  • Barnvänligt
  • Praktiskt set

Bibs Baby Shower Baby Blue Gift Set är en produkt av hög kvalitet som är speciellt utformad för barn. Det är ett praktiskt set som innehåller allt som behövs för att ta hand om en baby. Setet är barnvänligt och tillverkat med omsorg för att säkerställa att det är säkert att använda för de små. Med Bibs Baby Shower Baby Blue Gift Set kan du ge en perfekt present till en nybliven förälder utan att behöva oroa dig för kvaliteten eller säkerheten.

319.00kr

  • ✅ Bibs Baby Shower Baby Blue Gift Set

    är en perfekt present till nyfödda.
  • ✅ Setet innehåller 2 nappar och en napphållare.

  • ✅ Napparna är tillverkade av 100% BPA-fri naturlig gummi.

  • ✅ Napphållaren är designad för att hålla napparna rena och inom räckhåll.

  • ✅ Den babyblå färgen ger en söt och stilren look.

Beskrivning

BIBS Baby Shower Baby Blue Gift Set - Perfekt present till baby och barn

BIBS Baby Shower Baby Blue Gift Set är en fantastisk present som är perfekt för att fira en nyfödd bebis eller ett barns födelsedag. Detta set innehåller allt som behövs för att skämma bort den lilla älsklingen och ge dem en mysig och bekväm start i livet.

En komplett presentuppsättning

Detta presentset innehåller flera nödvändiga och användbara produkter för en bebis eller ett barn. Det inkluderar:

BIBS Nappar

BIBS nappar är tillverkade av 100% naturlig latex och är kända för sin höga kvalitet och design. Dessa nappar är utformade för att efterlikna mammans bröst och ger en lugnande och tröstande känsla för barnet. De finns i olika storlekar och färger, och är perfekta för att hjälpa barnet att utveckla sin sugreflex.

Babyfilt

En mjuk och mysig babyfilt ingår också i detta set. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är skonsamt mot barnets känsliga hud. Filtens storlek är perfekt för att användas i barnvagnen, spjälsängen eller när man är på språng.

Babykläder

Detta set innehåller även några söta och bekväma babykläder. Kläderna är tillverkade av mjukt och andningsbart material som är skonsamt mot barnets hud. De är perfekta för att hålla barnet varmt och bekvämt under alla årstider.

En perfekt presentidé

BIBS Baby Shower Baby Blue Gift Set är en perfekt presentidé för föräldrar som vill ge sin bebis eller barn det bästa. Det är också en populär present att ge på baby showers eller dopceremonier. Detta set är inte bara praktiskt och användbart, det är också stilfullt och vackert förpackat.

Sammanfattning

BIBS Baby Shower Baby Blue Gift Set är en komplett presentuppsättning som innehåller allt som behövs för att skämma bort en bebis eller ett barn. Med BIBS nappar, en mjuk babyfilt och bekväma babykläder är detta set perfekt för att ge den lilla älsklingen en mysig och bekväm start i livet. Ge detta presentset till föräldrar som vill ge sin bebis det bästa och du kommer garanterat att göra dem glada och tacksamma.

Ytterligare information

Varumärke

BIBS

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BIBS Baby Shower Baby Blue Gift Set”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram