Rea!

Blue Berry Plus ögonvitamin 120 st

  • Blue Berry Plus
  • Ögonvitamin
  • 120 st

Blue Berry Plus är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja ögonhälsan. Med sina 120 tabletter erbjuder det en långvarig förbrukning. Blue Berry Plus innehåller viktiga näringsämnen och antioxidanter som kan hjälpa till att skydda ögonen från skadliga fria radikaler och främja en sund syn. Det är ett perfekt komplement till en balanserad kost och en hälsosam livsstil för att upprätthålla optimal ögonhälsa.

264.00kr

  • ✅ Blue Berry Plus är ett kosttillskott för ögonhälsa.

  • ✅ Innehåller blåbärsextrakt och andra antioxidanter för ögonen.

  • ✅ Bidrar till att bibehålla normal syn och ögonhälsa.

  • ✅ Innehåller 120 tabletter per förpackning.

  • ✅ Rekommenderas för personer som vill stödja sin ögonhälsa.

Beskrivning

Blue Berry Plus - Ögonvitamin för bättre syn

Blue Berry Plus är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja och bevara en god ögonhälsa. Med en unik sammansättning av näringsämnen och antioxidanter är detta tillskottet perfekt för dig som vill ta hand om dina ögon på bästa möjliga sätt.

Fördelarna med Blue Berry Plus

Blue Berry Plus innehåller en hög koncentration av blåbärsextrakt, som är känt för sina positiva effekter på synen. Blåbär är rika på antioxidanter som kan hjälpa till att skydda ögat mot skadliga fria radikaler och minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar som grå starr och åldersrelaterad makuladegeneration. Tillskottet innehåller också andra viktiga näringsämnen för ögonhälsan, såsom lutein och zeaxantin. Dessa ämnen finns naturligt i ögat och hjälper till att skydda näthinnan och linsen från skadliga ljusstrålar. Genom att ta Blue Berry Plus kan du ge dina ögon extra skydd och främja en bättre syn.

Hur fungerar Blue Berry Plus?

Blue Berry Plus är utformat för att ge en optimal dos av näringsämnen som är viktiga för ögonhälsan. Genom att ta tillskottet regelbundet kan du säkerställa att din kropp får tillräckligt med antioxidanter och andra viktiga ämnen för att skydda och bevara din syn. Tillskottet kommer i form av kapslar som är lätta att svälja och tas upp effektivt av kroppen. Det rekommenderas att ta en kapsel per dag tillsammans med en måltid för bästa resultat. Blue Berry Plus är lämpligt för både unga och äldre personer som vill ta hand om sina ögon på ett naturligt sätt.

Varför välja Blue Berry Plus?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Blue Berry Plus som ditt kosttillskott för ögonhälsan. Här är några av fördelarna med produkten: 1. Hög koncentration av blåbärsextrakt: Blue Berry Plus innehåller en hög koncentration av blåbärsextrakt, vilket ger dig maximala hälsofördelar för dina ögon. 2. Naturliga ingredienser: Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser av hög kvalitet, vilket gör det säkert att använda och utan kända biverkningar. 3. Enkel att använda: Blue Berry Plus kommer i form av lättsvalda kapslar som kan tas med en måltid, vilket gör det enkelt att inkludera i din dagliga rutin. 4. Främjar en bättre syn: Genom att ge dina ögon de näringsämnen de behöver kan Blue Berry Plus hjälpa till att förbättra din syn och minska risken för ögonsjukdomar.

Slutsats

Blue Berry Plus är det perfekta kosttillskottet för dig som vill ta hand om dina ögon på bästa möjliga sätt. Med en unik sammansättning av näringsämnen och antioxidanter kan detta tillskott hjälpa till att främja en bättre syn och skydda ögat mot åldersrelaterade sjukdomar. Ta en kapsel om dagen och upplev fördelarna med Blue Berry Plus för din ögonhälsa.

Ytterligare information

Varumärke

New Nordic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blue Berry Plus ögonvitamin 120 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram