Rea!

Bulldog Original Styling Salt Spray 150 ml

  • Naturlig
  • Hårvård
  • Volymgivande

Bulldog Original Styling Salt Spray är en naturlig hårvårdsprodukt som ger volym till ditt hår. Med hjälp av saltet i sprayen får du en textur och volym som håller hela dagen. Produkten är perfekt för att skapa en beach-look eller för att ge extra stadga åt din frisyr. Använd sprayen i fuktigt hår och föna eller låt det självtorka för att få önskad volym och textur. Bulldog Original Styling Salt Spray är ett måste för dig som vill ha ett naturligt och voluminöst hår.

150.00kr

  • ✅ Ger volym och textur till håret

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för skonsam styling

  • ✅ Passar alla hårtyper och längder

  • ✅ Ger en matt finish utan att tynga ner håret

  • ✅ Enkel att applicera och ger långvarig stadga

Beskrivning

Bulldog Original Styling Salt Spray - För perfekt hårstyling

Bulldog Original Styling Salt Spray är en fantastisk produkt för dig som vill ha perfekt hårstyling. Med denna hårprodukt kan du skapa en naturlig och rufsigt look som håller hela dagen. Produkten är speciellt framtagen för män och passar alla hårtyper.

Naturlig och rufsigt look

Med Bulldog Original Styling Salt Spray kan du enkelt skapa en naturlig och rufsigt look. Produkten innehåller salt som ger håret volym och textur. Du kan enkelt spraya produkten i fuktigt eller torrt hår och sedan styla det som du önskar. Resultatet blir ett hår som ser naturligt och rufsigt ut, perfekt för en avslappnad och trendig look.

Håller hela dagen

En av de bästa egenskaperna med Bulldog Original Styling Salt Spray är att den håller hela dagen. Du behöver inte oroa dig för att din frisyr ska tappa formen eller bli platt under dagen. Produkten ger en stadig stadga samtidigt som den ger håret en naturlig rörelse. Du kan vara säker på att din frisyr kommer att se snygg ut från morgon till kväll.

Passar alla hårtyper

Bulldog Original Styling Salt Spray passar alla hårtyper. Oavsett om du har tunt, tjockt, lockigt eller rakt hår kan du använda denna produkt för att skapa den perfekta frisyren. Produkten är lätt att applicera och ger en jämn fördelning i håret. Du behöver inte vara rädd för att produkten ska tynga ner eller kladda till ditt hår.

Sammanfattning

Bulldog Original Styling Salt Spray är en fantastisk produkt för dig som vill ha perfekt hårstyling. Med denna produkt kan du skapa en naturlig och rufsigt look som håller hela dagen. Produkten passar alla hårtyper och ger en stadig stadga samtidigt som den ger håret en naturlig rörelse. Ge ditt hår den bästa stylingen med Bulldog Original Styling Salt Spray!

Ytterligare information

Varumärke

Bulldog

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bulldog Original Styling Salt Spray 150 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram