Rea!

BYBI Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic 150 ml

  • Naturlig
  • Brightening
  • AHA-tonic

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic är en naturlig ansiktsvatten som hjälper till att ge huden en strålande lyster. Med sina brightening egenskaper hjälper den till att reducera ojämn hudton och ge en jämnare och mer strålande hud. Tonicen innehåller AHA-syror som varsamt exfolierar huden och tar bort döda hudceller, vilket ger en fräsch och ungdomligare hud. Med regelbunden användning kan denna AHA-tonic förbättra hudens textur och ge en mer jämn och klar hudton. Perfekt för dig som vill ha en naturlig och effektiv ansiktsvatten för att få en strålande hud.

129.00kr

  • ✅ Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic 150 ml

  • ✅ Ansiktsvatten som ger lyster och jämnar ut hudtonen

  • ✅ Innehåller naturliga AHA-syror för exfoliering och cellförnyelse

  • ✅ Passar alla hudtyper och är vegansk och cruelty-free

  • ✅ Tillverkad med omsorg om miljön och hållbarhet

Beskrivning

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic - För en strålande hud

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic är en fantastisk produkt för dig som vill ha en strålande och fräsch hud. Detta ansiktsvatten är speciellt framtaget för att ge din hud en naturlig lyster och förbättra hudtonen. Med hjälp av nyckelingredienser som AHA-syror och naturliga extrakt hjälper denna tonic till att exfoliera och återfukta huden, samtidigt som den minskar synliga porer och ojämnheter.

Fördelar med Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic har flera fördelar för din hudvårdsrutin. Här är några av de viktigaste: 1. Förbättrar hudtonen: Tack vare de naturliga AHA-syrorna i denna tonic hjälper den till att jämna ut hudtonen och minska synliga mörka fläckar och ojämnheter. 2. Exfolierar huden: Genom att varsamt exfoliera huden hjälper denna tonic till att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelsen. Detta resulterar i en mjukare och mer strålande hud. 3. Återfuktar och återställer: Med hjälp av naturliga extrakt som aloe vera och kamomill återfuktar denna tonic huden på djupet och hjälper till att återställa dess naturliga balans. 4. Minskar synliga porer: Genom att rengöra och återfukta huden hjälper denna tonic till att minska synliga porer och förhindra att de täpps till av smuts och överflödig olja.

Användning av Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic

För att få bästa resultat av Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant med din vanliga rengöringsprodukt. 2. Applicera en liten mängd tonic på en bomullsrondell och försiktigt svep över ansiktet och halsen. Undvik ögonområdet. 3. Låt tonic torka naturligt på huden och fortsätt sedan med din vanliga hudvårdsrutin. 4. Använd tonic en gång om dagen, helst på kvällen, för att ge huden tid att återhämta sig över natten.

Sammanfattning

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic är en fantastisk produkt för dig som vill ha en strålande och fräsch hud. Med sina naturliga AHA-syror och återfuktande extrakt hjälper denna tonic till att förbättra hudtonen, exfoliera huden och minska synliga porer. Använd den regelbundet som en del av din hudvårdsrutin för att uppnå en vacker och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

BYBI Beauty

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BYBI Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic 150 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram