Carmolis Örtpastill Salmiak 45 g

  • Naturliga ingredienser
  • Salmiaksmak
  • 45 gram förpackning

Carmolis Ort Pastill Salmiak är en populär halstablett som tillverkas av naturliga ingredienser. Dessa pastiller har en härlig salmiaksmak som är älskad av många. Förpackningen innehåller 45 gram av dessa läckra halstabletter. Perfekt för att lindra halsont och ge en fräsch andedräkt. Prova Carmolis Ort Pastill Salmiak idag och njut av dess goda smak och lindrande effekt.

49.00kr

  • ✅ Carmolis Ort Pastill Salmiak är en halstablett.

  • ✅ Innehåller 45 g av salmiaksmakande pastiller.

  • ✅ Produkten är tillverkad av Carmolis.

  • ✅ Används för att lindra halsont och irritation.

  • ✅ Kan hjälpa till att fräscha upp andedräkten.

Beskrivning

Carmolis Ort Pastill Salmiak - Perfekt för lindring av halsbesvär

Carmolis Ort Pastill Salmiak är en populär produkt som erbjuder lindring vid halsbesvär. Dessa halstabletter är tillverkade av naturliga ingredienser och har en härlig smak av salmiak. Med sina lugnande och vårdande egenskaper är dessa pastiller ett utmärkt val för att lindra obehag i halsen.

Naturliga ingredienser för bästa effekt

Carmolis Ort Pastill Salmiak innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som är kända för sina hälsofrämjande egenskaper. Dessa ingredienser inkluderar salmiak, som har en lugnande effekt på halsen och kan hjälpa till att minska obehag vid halsont. Genom att använda dessa pastiller kan du njuta av fördelarna med naturliga ingredienser utan att behöva använda kemiska tillsatser.

Lindrar obehag och främjar välbefinnande

Carmolis Ort Pastill Salmiak är utformade för att lindra obehag i halsen och främja välbefinnande. Genom att suga på en pastill kan du uppleva en omedelbar lättnad och en behaglig känsla i halsen. Dessa pastiller kan vara särskilt användbara vid förkylning, hosta eller andra tillfällen då halsen känns irriterad eller öm.

Användning och dosering

För att använda Carmolis Ort Pastill Salmiak, placera en pastill i munnen och låt den lösa upp sig långsamt. Du kan upprepa detta upp till sex gånger om dagen, beroende på behov. Det är viktigt att följa den rekommenderade doseringen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Varför välja Carmolis Ort Pastill Salmiak?

- Naturliga ingredienser: Dessa halstabletter är tillverkade av naturliga ingredienser och innehåller inga kemiska tillsatser. - Lindrar obehag: Carmolis Ort Pastill Salmiak är utformade för att lindra obehag i halsen och kan vara särskilt användbara vid förkylning eller hosta. - Härlig smak: Med sin salmiaksmak erbjuder dessa pastiller en trevlig smakupplevelse samtidigt som de lindrar obehag i halsen. - Enkel att använda: Det är enkelt att använda dessa pastiller genom att helt enkelt placera en i munnen och låta den lösa upp sig långsamt. Sammanfattningsvis är Carmolis Ort Pastill Salmiak en utmärkt produkt för lindring av halsbesvär. Med sina naturliga ingredienser och lugnande egenskaper kan dessa halstabletter hjälpa till att lindra obehag i halsen och främja välbefinnande. Prova Carmolis Ort Pastill Salmiak idag och upplev dess fördelar för dig själv!

Ytterligare information

Varumärke

Carmolis

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Carmolis Örtpastill Salmiak 45 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram