Rea!

Carriwell Stödgördel Vit XL

  • Gravidbälte
  • Stödtrosor
  • Stödstrumpor

Carriwell stödgördel är en populär produkt för gravida kvinnor. Den är speciellt utformad för att ge stöd åt magen och ländryggen under graviditeten. Stödgördeln är tillverkad i en vit färg och finns i storlek XL. Den är bekväm att bära och kan hjälpa till att lindra smärta och obehag i ryggen. Förutom stödgördeln erbjuder Apohem även stödtrosor och stödstrumpor för gravida kvinnor. Dessa produkter kan bidra till att minska svullnad och förbättra blodcirkulationen i benen. Med Carriwell stödgördel och andra gravidprodukter kan du få den extra support du behöver under din graviditet.

69.00kr

  • ✅ Ger stöd och avlastning under graviditeten

  • ✅ Tillverkad i vit färg och i storlek XL

  • ✅ Hjälper till att minska rygg- och bäckensmärta

  • ✅ Justerbar för att passa olika kroppsformer

  • ✅ Ger extra stöd åt magen och minskar trycket på bäckenet

Beskrivning

Carriwell Stödgördel - Stödstrumpor för gravida kvinnor

Carriwell Stödgördel är en vit XL-stödgördel som är speciellt utformad för att ge stöd och komfort åt gravida kvinnor. Denna produkt är ett oumbärligt hjälpmedel för att lindra obehag och smärta under graviditeten. Med sin höga kvalitet och bekväma design är Carriwell Stödgördel ett populärt val bland gravida kvinnor över hela världen.

Stöd och komfort under graviditeten

Graviditet kan vara en underbar tid, men det kan också vara utmanande för kroppen. Många kvinnor upplever obehag och smärta i rygg, bäcken och ben under graviditeten. Carriwell Stödgördel är speciellt utformad för att ge stöd åt dessa områden och lindra obehag. Den hjälper till att avlasta trycket på ryggen och bäckenet, vilket kan minska smärta och ge en bättre hållning.

Bekväm och diskret design

Carriwell Stödgördel är tillverkad av mjukt och stretchigt material som ger en perfekt passform och komfort. Den är utformad för att vara diskret och kan enkelt bäras under kläder utan att synas. Gördeln har en justerbar kardborreknäppning som gör det möjligt att anpassa den efter din kroppsform och växande mage. Den är också utrustad med stödpaneler som ger extra stöd och kompression där det behövs som mest.

Varför välja Carriwell Stödgördel?

Carriwell Stödgördel är en pålitlig och populär produkt för gravida kvinnor av flera anledningar. För det första är den tillverkad av högkvalitativa material som är skonsamma mot huden och ger en bekväm passform. För det andra är den utformad för att ge optimalt stöd och lindra obehag under graviditeten. Slutligen är Carriwell Stödgördel ett prisvärt alternativ som erbjuder enastående kvalitet och prestanda.

Slutsats

Om du är gravid och upplever obehag och smärta i rygg, bäcken och ben, kan Carriwell Stödgördel vara den perfekta lösningen för dig. Med sin bekväma och diskreta design, samt sitt effektiva stöd, kan denna stödgördel hjälpa dig att känna dig mer bekväm och avlasta trycket på din kropp. Välj Carriwell Stödgördel och njut av en mer behaglig graviditet.

Ytterligare information

Varumärke

Carriwell

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Carriwell Stödgördel Vit XL”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram