Rea!

Cink Bordsunderlägg Silikon Beet 1 st

  • Hållbart material
  • Silikon
  • Lätt att rengöra

Cink bordsunderlägg i silikon är en praktisk och hållbar lösning för att skydda ditt bord från kladd och spill under barnets måltider. Tillverkat av silikon, vilket gör det tåligt och hållbart för daglig användning. Det är också lätt att rengöra, vilket sparar tid och energi. Med Cink bordsunderlägg kan du ge ditt barn en ren och bekväm plats att äta på samtidigt som du skyddar ditt bord från repor och fläckar. Ett perfekt tillbehör för alla föräldrar som vill underlätta måltidstiden för sina barn.

112.00kr

  • ✅ Tillverkat av hållbar silikon för enkel rengöring.

  • ✅ Bordsunderlägg med sugproppar för att förhindra spill.

  • ✅ Säker att använda i mikrovågsugn och diskmaskin.

  • ✅ Fri från BPA, ftalater och andra skadliga ämnen.

  • ✅ Färgglatt design som tilltalar barnets uppmärksamhet.

Beskrivning

Cink bordsunderlägg i silikon - perfekt för barnets måltider

Cink bordsunderlägg i silikon är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta barnets måltider. Detta underlägg är tillverkat av högkvalitativt silikonmaterial och är perfekt för att hålla barnets tallrik och bestick på plats under måltiden.

Hållbarhet och säkerhet

Cink bordsunderlägg är tillverkat av 100% livsmedelssäkert silikonmaterial som är fritt från skadliga ämnen som BPA, ftalater och PVC. Detta gör det till en säker och hälsosam produkt för ditt barn att använda. Dessutom är silikonmaterialet mycket hållbart och tåligt, vilket gör att underlägget kan användas under lång tid utan att förlora sin funktion eller kvalitet.

Praktisk design

Detta bordsunderlägg har en smart design med en förhöjd kant runt om, vilket förhindrar att mat och dryck spill över på bordet. Detta är särskilt användbart när ditt barn lär sig att äta och dricka självständigt. Underlägget är också lätt att rengöra - det kan enkelt torkas av med en fuktig trasa eller diskas i diskmaskinen.

Färgglatt och attraktivt

Cink bordsunderlägg finns i olika färgglada och attraktiva mönster, inklusive Beet. Dessa färger och mönster gör måltiden roligare och mer lockande för ditt barn. Underlägget är också lätt och smidigt att ta med sig på resor eller restaurangbesök, vilket gör det till en praktisk produkt för familjer på språng.

Sammanfattning

Cink bordsunderlägg i silikon är en utmärkt produkt för barnets måltider. Dess hållbara och säkra design, tillsammans med dess praktiska och attraktiva egenskaper, gör det till ett perfekt val för föräldrar som vill underlätta barnets matupplevelse. Investera i ett Cink bordsunderlägg och se till att ditt barn äter och dricker på ett roligt och säkert sätt!

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Bordsunderlägg Silikon Beet 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram