Rea!

Cink Bordunderlägg Silikon Brick 1 st

  • Hållbart material
  • Lätt att rengöra
  • Säker för barn

Cink Bordunderlägg Silikon Brick är tillverkat av hållbart material och är perfekt för att skydda bordet från spill och kladd under barnets måltider. Det är lätt att rengöra och kan enkelt torkas av med en trasa eller diskas i diskmaskinen. Bricken är också säker för barn att använda, då den är fri från BPA, ftalater och andra skadliga ämnen. Med Cink Bordunderlägg Silikon Brick kan du ge ditt barn en ren och säker matupplevelse.

112.00kr

  • ✅ Tillverkad av hållbart silikonmaterial för långvarig användning.

  • ✅ Lätt att rengöra och tål maskindisk.

  • ✅ Säker för barnet att äta på utan risk för skador.

  • ✅ Praktiskt och portabelt för enkel användning hemma eller på resan.

  • ✅ Minskar spill och kladd under måltiden för en renare matupplevelse.

Beskrivning

Cink Bordunderlägg Silikon Brick - Praktiskt och hållbart för barnets måltider

Cink Bordunderlägg Silikon Brick är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta barnets måltider. Detta underlägg är tillverkat av högkvalitativt silikonmaterial som är säkert och giftfritt för barnet att använda. Med Cink Bordunderlägg Silikon Brick kan du vara säker på att ditt barn äter sina måltider på en ren och hygienisk yta.

Hållbarhet och kvalitet

Cink Bordunderlägg Silikon Brick är inte bara praktiskt, det är också hållbart och slitstarkt. Detta underlägg är utformat för att tåla daglig användning och är enkelt att rengöra. Du kan enkelt torka av det med en fuktig trasa eller diska det i diskmaskinen. Det är också värmebeständigt och kan användas i mikrovågsugnen.

Design och funktionalitet

Cink Bordunderlägg Silikon Brick har en smart design som gör det enkelt för barnet att äta självständigt. Det har en integrerad tallriksform och en fördjupning för besticken, vilket gör det enkelt för barnet att plocka upp maten och äta på egen hand. Dessutom har underlägget en halkfri yta som förhindrar att tallriken glider runt på bordet.

Säkerhet och miljövänlighet

Cink Bordunderlägg Silikon Brick är tillverkat av 100% livsmedelssäkert silikonmaterial som är fritt från BPA, ftalater och andra skadliga ämnen. Det är också miljövänligt och återvinningsbart. Du kan vara trygg i vetskapen om att du ger ditt barn en säker och hälsosam måltidsupplevelse.

Sammanfattning

Cink Bordunderlägg Silikon Brick är en utmärkt produkt för att underlätta barnets måltider. Med sin hållbara design, praktiska funktionalitet och säkra material är detta underlägg ett perfekt val för föräldrar som vill ge sina barn en ren och hygienisk matupplevelse. Investera i Cink Bordunderlägg Silikon Brick och se till att ditt barn äter sina måltider på ett säkert och bekvämt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Bordunderlägg Silikon Brick 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram