Rea!

Cink Piplock Ocean 1 st

  • Hållbar
  • Säker
  • <li+BPA-fri

Denna pipmugg från Cink är både hållbar och säker för ditt barn. Den är tillverkad av BPA-fri material, vilket gör den trygg att använda. Pipmuggen har också ett praktiskt piplock som hjälper till att förhindra spill. Med sin stilrena design och havsblå färg är denna pipmugg ett perfekt val för ditt barns mat- och dryckesbehov.

33.00kr

  • ✅ Pipmugg med lock för barn i oceanblå färg.

  • ✅ Tillverkad av hållbart och giftfritt material.

  • ✅ Läckagesäker design för att undvika spill.

  • ✅ Perfekt för att lära barn att dricka självständigt.

  • ✅ Enkel att rengöra och tål maskindisk.

Beskrivning

Pipmugg i glas - Cink Piplock Ocean

Cink Piplock Ocean är en praktisk och hållbar pipmugg i glas som är perfekt för ditt barns självständighet vid måltiderna. Denna pipmugg är tillverkad av högkvalitativt glas och är utformad för att vara lätt att använda och rengöra. Med sitt smarta piplock kan du enkelt förhindra spill och hålla drycken fräsch längre.

Fördelar med Cink Piplock Ocean

Cink Piplock Ocean erbjuder flera fördelar för både barn och föräldrar. Här är några av de främsta fördelarna med denna pipmugg: 1. Hållbarhet: Tillverkad av glas av hög kvalitet, är denna pipmugg hållbar och tålig nog att klara av vardagens påfrestningar. Den är utformad för att vara reptålig och tåla temperaturförändringar. 2. Säkerhet: Cink Piplock Ocean är tillverkad utan skadliga ämnen som BPA, ftalater och bly. Detta gör den säker att använda för ditt barn och minskar risken för hälsoproblem. 3. Lätt att använda: Piplocket på denna mugg är utformat för att vara enkelt att öppna och stänga. Detta gör det möjligt för ditt barn att självständigt dricka utan att spilla. 4. Enkel rengöring: Cink Piplock Ocean är lätt att rengöra både för hand och i diskmaskinen. Den kan enkelt skiljas åt i olika delar för att underlätta rengöringen.

Hur man använder Cink Piplock Ocean

Att använda Cink Piplock Ocean är enkelt och bekvämt. Här är några steg för att använda denna pipmugg: 1. Fyll muggen med önskad dryck, till exempel vatten eller juice. 2. Placera piplocket på muggen och se till att det är ordentligt stängt för att förhindra spill. 3. Ge muggen till ditt barn och låt dem dricka självständigt. Det smarta piplocket gör det enkelt för dem att dricka utan att spilla. 4. Efter användning kan du enkelt skilja åt muggen och piplocket för att rengöra dem. Du kan antingen diska dem för hand eller placera dem i diskmaskinen.

Sammanfattning

Cink Piplock Ocean är en hållbar och säker pipmugg i glas som är perfekt för ditt barns självständighet vid måltiderna. Med sitt smarta piplock och enkel rengöring är denna pipmugg ett utmärkt val för föräldrar som vill underlätta för sina barn att dricka självständigt. Investera i Cink Piplock Ocean och ge ditt barn en bekväm och säker dryckesupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Piplock Ocean 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram