Rea!

Cink Skål Ry & Brick 2-pack

  • Hållbart material
  • BPA-fri
  • Lätt att rengöra

Denna barntallrik och barnbestick från Cink är tillverkade av hållbart material och är BPA-fria. Tallriken och besticken är lätta att rengöra och är perfekta för att introducera ditt barn till att äta och dricka själv. Med sin stilrena design passar de perfekt in i ditt kök. Beställ dina Cink-skålar och brickor idag för en smidig och hållbar matupplevelse för ditt barn.

93.00kr

  • ✅ Ekologiskt och giftfritt material

  • ✅ Hållbart och återvinningsbart skal av bambu

  • ✅ Perfekt för barnets första matupplevelser

  • ✅ Lätt att rengöra och tål maskindisk

  • ✅ Ergonomiskt designade för enkel hantering

Beskrivning

Cink Skål & Ry Brick - Perfekta för barnets måltider

Cink Skål & Ry Brick är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att underlätta barnets måltider. Dessa tallrikar och bestick är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material som är säkert för barnet att använda. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Cink Skål & Ry Brick ett utmärkt val för föräldrar som vill göra måltidstiden rolig och enkel för sina små.

Hållbara och säkra material

Cink Skål & Ry Brick är tillverkade av 100% livsmedelssäkert material, vilket gör dem helt säkra för barnet att använda. Tallrikarna och besticken är fria från skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater, vilket ger föräldrarna en trygghet att de ger sitt barn en hälsosam och säker måltidsupplevelse. Dessutom är Cink Skål & Ry Brick tillverkade av återvinningsbart material, vilket gör dem till ett miljövänligt val för föräldrar som värnar om hållbarhet.

Praktisk design för enkel användning

Cink Skål & Ry Brick är utformade med barnets behov i åtanke. Tallrikarna har en smart sugkopp i botten som gör att de står stadigt på bordet och minskar risken för att de ska välta. Detta är särskilt användbart när barnet lär sig äta själv och kan hjälpa till att undvika kladdiga olyckor. Besticken är ergonomiskt utformade med mjuka handtag som är lätta för barnet att greppa och använda. Denna design underlättar barnets självständighet och utveckling av finmotoriken.

En rolig och färgglad måltidstid

Cink Skål & Ry Brick finns i olika färger och mönster som barnen kommer att älska. Med sina lekfulla och färgglada designelement blir måltidstiden rolig och spännande för barnet. Att ha en egen tallrik och bestick som är speciellt utformade för dem kan också hjälpa barnet att känna sig mer självständigt och engagerat i måltiden.

Sammanfattning

Cink Skål & Ry Brick är en utmärkt produkt för föräldrar som vill göra måltidstiden enkel, rolig och säker för sina barn. Med sin hållbara och säkra design, praktiska funktioner och färgglada utseende är dessa tallrikar och bestick ett perfekt val för barnets måltider. Ge ditt barn en positiv och engagerande måltidsupplevelse med Cink Skål & Ry Brick!

Ytterligare information

Varumärke

Cink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cink Skål Ry & Brick 2-pack”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram