Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly 59 ml

  • Aknebehandling
  • Kylande gel
  • 59 ml

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är en effektiv aknebehandling i form av en kylande gel. Med sin unika formula hjälper den till att reducera rodnad och inflammation i huden. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 59 ml, vilket gör den lätt att ta med sig och använda både hemma och på resande fot. Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är perfekt för dig som vill bekämpa akne och samtidigt ge din hud en svalkande och uppfriskande känsla.

245.00kr

  • ✅ Ger svalkande effekt på huden

  • ✅ Minskar rodnad och inflammation vid akne

  • ✅ Återfuktar och lugnar irriterad hud

  • ✅ Lätt och snabbabsorberande gelkonsistens

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

Beskrivning

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly - Effektiv Aknebehandling

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är en innovativ och effektiv ansiktsbehandling speciellt utformad för att bekämpa akne och orenheter. Med sina kraftfulla ingredienser och unika formula är denna produkt ett utmärkt val för personer som lider av akne och vill ha en klarare och friskare hud.

Effektiv bekämpning av akne

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är speciellt utvecklad för att bekämpa akne och orenheter på ett effektivt sätt. Den innehåller en kombination av aktiva ingredienser som hjälper till att minska inflammation, rengöra porerna och förebygga uppkomsten av nya utbrott. Med regelbunden användning kan denna produkt hjälpa till att förbättra hudens tillstånd och minska synligheten av akne.

Kraftfulla ingredienser för en klarare hud

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly innehåller flera kraftfulla ingredienser som är kända för sina förmågor att bekämpa akne och orenheter. Salicylsyra är en av de viktigaste ingredienserna i denna produkt och hjälper till att exfoliera huden och rensa bort döda hudceller som kan täppa till porerna. Tea tree-olja är en annan viktig ingrediens som har antibakteriella egenskaper och hjälper till att minska inflammation i huden. Tillsammans arbetar dessa ingredienser för att ge en klarare och friskare hud.

Användning och fördelar

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är enkel att använda. Applicera produkten på rengjord hud och massera försiktigt in den i ansiktet. Använd den morgon och kväll för bästa resultat. Denna produkt kan användas som en del av din dagliga hudvårdsrutin för att bekämpa akne och orenheter. Fördelarna med Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är många. Den hjälper till att minska synligheten av akne och orenheter, rengör porerna och ger en fräsch och ren känsla på huden. Dess lätta och kylande formula gör den perfekt för personer med fet eller kombinerad hud.

Sammanfattning

Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly är en effektiv ansiktsbehandling speciellt utformad för att bekämpa akne och orenheter. Med sina kraftfulla ingredienser och unika formula kan denna produkt hjälpa till att förbättra hudens tillstånd och ge en klarare och friskare hud. Använd den regelbundet som en del av din dagliga hudvårdsrutin för att uppnå bästa resultat.

Ytterligare information

Varumärke

Clear Start by Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Clear Start by Dermalogica Cooling Aqua Jelly 59 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram