Rea!

Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år 1 st

  • Barn
  • Tandborste
  • Colgate

Colgate tandborste för barn i åldern 0-2 år är speciellt utformad för att ge en skonsam och effektiv rengöring av barnets tänder. Tandborsten har en mjuk borsthuvud som är skonsam mot barnets känsliga tandkött och emalj. Den är också utrustad med en ergonomiskt utformad handtag som är lätt för barnet att greppa och använda själv. Colgate tandborste för barn är ett bra val för att främja en god munhygien hos de allra minsta.

18.00kr

  • ✅ Colgate tandborste för barn 0-2 år

  • ✅ Utformad för att passa små barns munhålor

  • ✅ Mjuka borststrån för skonsam rengöring av tänderna

  • ✅ Ergonomiskt handtag för enkel hantering

  • ✅ Rekommenderas av tandläkare för barn i åldern 0-2 år

Beskrivning

Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år - En perfekt tandborste för de små

Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år är en utmärkt tandborste speciellt utformad för att möta behoven hos barn i åldern 0-2 år. Denna tandborste är en idealisk produkt för föräldrar som vill ge sina barn en bra start på deras tandvårdsvanor.

En tandborste som är anpassad för små barn

Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år är utformad med omsorg för att passa små barns mun och tänder. Dess mjuka borsthuvud och extra mjuka borststrån är skonsamma mot barnets känsliga tandkött och emalj. Detta gör tandborstningen till en behaglig upplevelse för barnet och minskar risken för obehag eller irritation.

Färgglad och rolig design

Denna tandborste har en färgglad och rolig design som tilltalar barn. Den är utformad för att vara attraktiv och lockande för de små, vilket gör tandborstningen till en rolig och spännande aktivitet. Den färgglada handtaget och de roliga mönstren på borsthuvudet gör det lättare att engagera barnet och få dem att vilja borsta sina tänder regelbundet.

Enkel att använda och hantera

Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år är enkel att använda och hantera för både föräldrar och barn. Den har en ergonomiskt utformad handtag som är lätt att greppa och hålla. Dess kompakta storlek gör det enkelt att komma åt alla delar av barnets mun och tänder. Tandborsten är också lätt att rengöra och hålla ren, vilket är viktigt för att bibehålla god munhygien.

Sammanfattning

Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år är en perfekt tandborste för små barn. Dess anpassade design, mjuka borsthuvud och färgglada design gör tandborstningen till en rolig och behaglig upplevelse för barnet. Med denna tandborste kan föräldrar vara säkra på att de ger sina barn en bra start på deras tandvårdsvanor.

Ytterligare information

Varumärke

Colgate

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Colgate Tandborste Barn Smiles 0-2 år 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram