Rea!

Cura Pearl Classic Tyngdtäcke Ljusgrå 150x200 11 kg

  • Tyngdtäcke
  • Cura Pearl
  • Ljusgrå

Cura Pearl Classic är ett tyngdtäcke som är perfekt för avslappning och bättre sömn. Med en vikt på 11 kg ger detta ljusgråa täcke en behaglig tyngd som hjälper till att minska stress och ångest. Täcket är tillverkat av högkvalitativt material och har en storlek på 150x200 cm. Det är designat för att fördela vikten jämnt över kroppen och skapa en känsla av trygghet och lugn. Med Cura Pearl Classic kan du njuta av en djupare och mer avkopplande sömn varje natt.

897.00kr

  • ✅ Cura Pearl Classic Tyngdtäcke

    är 150x200 cm stort.
  • ✅ Tyngdtäcket väger 11 kg.

  • ✅ Tillverkat med ljusgrå färg.

  • ✅ Ger en lugnande och avslappnande effekt.

  • ✅ Perfekt present till henne.

Beskrivning

Cura Pearl Classic Tyngdtäcke - Ljusgrå 150x200, 11 kg

Cura Pearl Classic Tyngdtäcke är en fantastisk produkt som erbjuder en unik och avslappnande upplevelse för den som använder det. Det är speciellt utformat för att ge en behaglig tyngd och tryck på kroppen, vilket kan hjälpa till att minska stress och ångest samt förbättra sömnen. Detta tyngdtäcke är tillverkat av högkvalitativa material och har en storlek på 150x200 cm. Det är fyllt med små glaspärlor som fördelas jämnt över täcket för att ge en jämn tyngd. Täcket väger 11 kg, vilket är en optimal vikt för att ge den perfekta tyngden utan att kännas för tungt. En av fördelarna med Cura Pearl Classic Tyngdtäcke är att det kan hjälpa till att främja avslappning och lugn. Den tyngd som täcket ger kan stimulera kroppens tryckpunkter och frigöra endorfiner, vilket kan ge en känsla av välbefinnande och lugn. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer som lider av ångest, stress eller sömnproblem. Förutom att främja avslappning kan detta tyngdtäcke också hjälpa till att förbättra sömnen. Den tyngd som täcket ger kan hjälpa till att minska rastlöshet och vändningar under natten, vilket kan leda till en djupare och mer återhämtande sömn. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer som lider av sömnlöshet eller andra sömnrelaterade problem. Cura Pearl Classic Tyngdtäcke är också tillverkat med omsorg om användarens komfort. Det är tillverkat av mjukt och andningsbart material som är skonsamt mot huden. Täcket är också utformat för att vara lätt att underhålla och kan tvättas i maskin vid behov. Sammanfattningsvis är Cura Pearl Classic Tyngdtäcke en utmärkt produkt för den som söker avslappning, lugn och bättre sömn. Med sin optimala vikt och högkvalitativa material kan detta tyngdtäcke erbjuda en bekväm och avkopplande upplevelse. Om du letar efter en produkt som kan hjälpa dig att minska stress och förbättra din sömn, kan Cura Pearl Classic Tyngdtäcke vara det perfekta valet för dig.

Ytterligare information

Varumärke

Cura of Sweden

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cura Pearl Classic Tyngdtäcke Ljusgrå 150x200 11 kg”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram