Rea!

Derma E Hydrating Gentle Cleanser 175 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Mild

Derma E Hydrating Gentle Cleanser är en naturlig ansiktsrengöring som är speciellt framtagen för att ge fukt och rengöra huden på ett skonsamt sätt. Med sin fuktgivande formula hjälper den till att återfukta och mjukgöra huden samtidigt som den tar bort smuts, olja och makeup. Den milda sammansättningen gör den lämplig för daglig användning och passar alla hudtyper. Med Derma E Hydrating Gentle Cleanser kan du rengöra din hud på ett skonsamt sätt samtidigt som du får en fräsch och återfuktad känsla.

107.00kr

  • ✅ Derma E Hydrating Gentle Cleanser är en ansiktsrengöring.

  • ✅ Produkten innehåller 175 ml rengöringsgel.

  • ✅ Rengöringsgelen är mild och återfuktande för huden.

  • ✅ Derma E Hydrating Gentle Cleanser passar alla hudtyper.

  • ✅ Produkten är tillgänglig på Apohem.se.

Beskrivning

Derma E Hydrating Gentle Cleanser - En effektiv ansiktsrengöring för optimal hudvård

Derma E Hydrating Gentle Cleanser är en fantastisk produkt för dig som vill ha en effektiv och skonsam ansiktsrengöring. Denna rengöringsgel är speciellt framtagen för att ge din hud den bästa möjliga vård och rengöring. Med sina naturliga ingredienser och milda formula är den perfekt för daglig användning.

Fördelarna med Derma E Hydrating Gentle Cleanser

Denna ansiktsrengöring har många fördelar för din hud. Här är några av dem: 1. Djuprengöring: Derma E Hydrating Gentle Cleanser tar bort smuts, olja och orenheter från huden på ett skonsamt sätt. Den rengör porerna och ger en fräsch och ren känsla. 2. Fuktgivande: Produkten är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den lämnar din hud återfuktad och strålande. 3. Mild formula: Derma E Hydrating Gentle Cleanser är fri från hårda kemikalier och parfymer som kan irritera huden. Den är skonsam nog att användas på alla hudtyper, inklusive känslig hud. 4. Naturliga ingredienser: Denna ansiktsrengöring innehåller naturliga ingredienser som aloe vera, kamomill och grönt te. Dessa ingredienser är kända för sina lugnande och vårdande egenskaper.

Hur du använder Derma E Hydrating Gentle Cleanser

För att få bästa resultat av denna ansiktsrengöring, följ dessa enkla steg: 1. Fukta ansiktet med vatten. 2. Applicera en liten mängd av rengöringsgelen på dina fuktade händer. 3. Massera försiktigt in produkten i ansiktet i cirkulära rörelser. 4. Skölj av med varmt vatten och torka försiktigt med en handduk. 5. Fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin, som fuktighetskräm eller serum.

Varför välja Derma E Hydrating Gentle Cleanser?

Derma E Hydrating Gentle Cleanser är en produkt som verkligen lever upp till sina löften. Med sin effektiva och skonsamma formula ger den din hud den vård den förtjänar. Den är också ett bra val för dig som vill använda naturliga och miljövänliga produkter. Beställ din Derma E Hydrating Gentle Cleanser idag och upplev skillnaden själv. Ge din hud den bästa möjliga vård och njut av en ren och fräsch känsla varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Derma E

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Derma E Hydrating Gentle Cleanser 175 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram