Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 150 ml

  • Fuktgivande rengöring
  • Dermalogica varumärke
  • 150 ml förpackning

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är en fuktgivande rengöring som är en del av det välkända Dermalogica varumärket. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 150 ml. Denna rengöring är speciellt utformad för att effektivt ta bort smink och orenheter samtidigt som den tillför fukt till huden. Med sin unika formula hjälper den till att återställa hudens naturliga fuktbalans och lämnar huden ren, mjuk och återfuktad. Perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper.

430.00kr

  • ✅ Djuprengörande ansiktstvätt för torr hud.

  • ✅ Innehåller naturliga fuktgivande ingredienser som skyddar huden.

  • ✅ Tar bort smink och orenheter utan att torka ut huden.

  • ✅ Ger en mjuk och len känsla efter användning.

  • ✅ Passar även känslig hud och kan användas dagligen.

Beskrivning

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser - En effektiv sminkborttagning för intensiv återfuktning

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är en högkvalitativ sminkborttagning som inte bara tar bort sminket utan också ger intensiv återfuktning till huden. Med denna produkt kan du enkelt och effektivt rengöra din hud samtidigt som du ger den den fukt den behöver.

Effektiv sminkborttagning

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är speciellt utformad för att ta bort smink och orenheter från huden. Den är skonsam nog att användas dagligen och passar alla hudtyper. Med hjälp av denna produkt kan du enkelt avlägsna smink, inklusive vattenfast mascara och långvarig foundation, utan att behöva gnugga eller dra i huden.

Intensiv återfuktning

En av de bästa egenskaperna hos Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är dess förmåga att ge intensiv återfuktning till huden. Produkten innehåller en unik blandning av fuktgivande ingredienser som hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans. Efter användning kommer din hud att kännas mjuk, smidig och väl återfuktad.

Passar alla hudtyper

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är utformad för att passa alla hudtyper, inklusive torr, känslig och mogen hud. Produkten är dermatologiskt testad och fri från irriterande ämnen, vilket gör den lämplig även för personer med känslig hud. Oavsett vilken hudtyp du har kan du njuta av fördelarna med denna effektiva sminkborttagning och återfuktning.

Användning

För att använda Dermalogica Intensive Moisture Cleanser, applicera en liten mängd på fuktad hud och massera försiktigt in i ansiktet och halsen. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. För bästa resultat rekommenderas att använda produkten morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Dermalogica Intensive Moisture Cleanser är en högkvalitativ sminkborttagning som ger intensiv återfuktning till huden. Med denna produkt kan du enkelt och effektivt ta bort smink samtidigt som du ger din hud den fukt den behöver. Produkten passar alla hudtyper och är skonsam nog att användas dagligen. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Dermalogica Intensive Moisture Cleanser.

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica Intensive Moisture Cleanser 150 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram