Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50 ml

  • Nattkräm
  • Dermalogica
  • Sound Sleep Cocoon

Dermalogica Sound Sleep Cocoon är en nattkräm som hjälper till att förbättra hudens återhämtning under natten. Med sin unika formula bidrar den till att lugna och återfukta huden samtidigt som den främjar en avslappnande sömn. Med ingredienser som persiskt silkesextrakt och naturliga essentiella oljor ger denna nattkräm en härlig känsla av lyx och välbefinnande. Applicera den på rengjord hud innan du går och lägger dig för att vakna upp med en mjuk och strålande hud på morgonen. Dermalogica Sound Sleep Cocoon är den perfekta produkten för dig som vill ge din hud extra omsorg och njutning under natten.

895.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning under natten för fräsch hud.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som främjar avslappning och sömn.

  • ✅ Verkar lugnande på huden och minskar synliga tecken på åldrande.

  • ✅ Har en lätt och behaglig konsistens som absorberas snabbt.

  • ✅ Passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad.

Beskrivning

Dermalogica Sound Sleep Cocoon - Nattkräm för en god natts sömn

Dermalogica Sound Sleep Cocoon är en innovativ nattkräm som är speciellt utformad för att ge dig en god natts sömn samtidigt som den vårdar och återfuktar din hud. Med hjälp av avancerad teknologi och naturliga ingredienser hjälper denna nattkräm till att förbättra hudens utseende och ge dig en avkopplande sömnupplevelse.

En unik formula för optimal hudvård

Dermalogica Sound Sleep Cocoon innehåller en unik formula som kombinerar naturliga ingredienser för att ge din hud den bästa möjliga vård under natten. Produkten innehåller bland annat essentiella oljor från lavendel, sandelträ och patchouli, vilka har lugnande och avslappnande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att reducera stress och främja en bättre sömnkvalitet.

Förbättrad hudtextur och lyster

Dermalogica Sound Sleep Cocoon är inte bara en nattkräm som hjälper dig att sova bättre, den ger även din hud en förbättrad textur och lyster. Produkten innehåller en avancerad teknologi som hjälper till att förbättra hudens naturliga försvarsmekanismer och stimulera cellförnyelsen. Detta resulterar i en mjukare, mer strålande och ungdomligare hud.

Återfuktning och näring under natten

Under natten är det viktigt att ge din hud tillräckligt med fukt och näring för att den ska kunna återhämta sig och reparera sig själv. Dermalogica Sound Sleep Cocoon är berikad med hyaluronsyra och tamarindfröextrakt, vilka hjälper till att binda fukt och ge huden en intensiv återfuktning. Dessutom innehåller produkten antioxidanter som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och yttre påverkan.

Användning och resultat

För att använda Dermalogica Sound Sleep Cocoon applicerar du ett jämnt lager på rengjord hud innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansikte och hals tills den absorberas helt. Produkten kan användas varje kväll för att maximera resultaten. Efter regelbunden användning av Dermalogica Sound Sleep Cocoon kommer du att märka en förbättring av din hudtextur och lyster. Din hud kommer att kännas mjukare, mer återfuktad och mer strålande. Dessutom kommer du att uppleva en avkopplande och lugnande effekt som hjälper dig att få en god natts sömn. Sammanfattningsvis är Dermalogica Sound Sleep Cocoon en nattkräm som inte bara vårdar och återfuktar din hud, den hjälper dig även att få en bättre sömn. Med sin unika formula och naturliga ingredienser ger denna produkt dig en avkopplande och effektiv hudvårdsrutin för natten. Prova Dermalogica Sound Sleep Cocoon och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram