Rea!

EKULF PH Professional PH Professional 1,3mm 12 st

  • Mellanrumsborstar
  • Ekulf PH Professional
  • 13mm, 12 st

Ekulf PH Professional mellanrumsborstar är perfekta för att rengöra mellanrummen mellan tänderna. Dessa borstar har en diameter på 13mm och kommer i en förpackning med 12 stycken. De är tillverkade av högkvalitativt material och är skonsamma mot tandköttet samtidigt som de effektivt tar bort matrester och plack. Användning av mellanrumsborstar som Ekulf PH Professional kan bidra till att förebygga karies och tandköttsproblem. Med dessa borstar kan du upprätthålla en god munhygien och hålla dina tänder och tandkött friska.

28.00kr

  • ✅ Ekulf PH Professional mellanrumsborstar 13mm, 12 st

  • ✅ Smidiga borstar för rengöring mellan tänderna

  • ✅ Passar för personer med tandköttssjukdomar eller tandställning

  • ✅ Borstarna har en PH-neutral beläggning för skonsam rengöring

  • ✅ Kommer i en praktisk förpackning med 12 stycken borstar

Beskrivning

Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar - För effektiv rengöring av mellanrummen

Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att rengöra mellanrummen mellan tänderna på ett effektivt sätt. Dessa borstar är 13 mm breda och kommer i en förpackning med 12 stycken.

Varför är mellanrumsrengöring viktig?

Att rengöra mellanrummen mellan tänderna är lika viktigt som att borsta tänderna regelbundet. Trots att vi borstar tänderna noggrant kan det finnas matrester och plack som fastnar i mellanrummen och inte kan nås med en vanlig tandborste. Om dessa rester inte tas bort kan de leda till tandköttssjukdomar och karies.

Fördelar med Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar

- Effektiv rengöring: Borstarna är utformade med en speciell form och struktur som gör det enkelt att komma åt och rengöra mellanrummen på ett grundligt sätt. De tar bort matrester och plack effektivt och hjälper till att förebygga tandköttssjukdomar och karies. - Skonsam mot tandköttet: Borstarna är tillverkade av mjuka och flexibla material som är skonsamma mot tandköttet. De rengör effektivt utan att skada eller irritera tandköttet. - Enkel att använda: Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar är lätta att använda. De har en ergonomisk design som gör det enkelt att hålla och manövrera borsten. Borstarna har även en skyddskåpa för att hålla dem rena och hygieniska när de inte används.

Hur använder man Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar?

1. Välj rätt storlek: Välj en borste som passar dina mellanrum. Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar finns i olika storlekar, så välj den som passar bäst för dina tänder. 2. För in borsten: För in borsten försiktigt i mellanrummet mellan tänderna. Var noga med att inte trycka för hårt för att undvika skador på tandköttet. 3. Rengör mellanrummet: Rör borsten fram och tillbaka i mellanrummet för att rengöra det ordentligt. Var noga med att komma åt alla sidor av tanden. 4. Skölj borsten: Efter användning, skölj borsten noggrant med vatten för att ta bort eventuella rester och låt den lufttorka.

Sammanfattning

Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar är en utmärkt produkt för att rengöra mellanrummen mellan tänderna på ett effektivt sätt. Genom att använda dessa borstar regelbundet kan du förebygga tandköttssjukdomar och karies. De är enkla att använda och skonsamma mot tandköttet. Välj rätt storlek och följ instruktionerna för att få bästa resultat. Beställ dina Ekulf PH Professional Mellanrumsborstar idag för en bättre munhälsa!

Ytterligare information

Varumärke

Ekulf

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EKULF PH Professional PH Professional 1,3mm 12 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram