Rea!

EKULF PH Supreme PH Supreme 0,45mm 6 st

  • Mellanrumsborstar
  • Ekulf PH Supreme
  • 0.45mm

Ekulf PH Supreme är en serie mellanrumsborstar med en diameter på 0.45mm. Dessa borstar är speciellt utformade för att rengöra mellanrummen mellan tänderna där tandborsten inte når. De hjälper till att avlägsna plack och matrester, vilket minskar risken för karies och tandköttsproblem. Ekulf PH Supreme mellanrumsborstar är tillverkade av högkvalitativa material och är skonsamma mot tandköttet. Med sex stycken borstar i varje förpackning kan du hålla din munhälsa i toppform.

22.00kr

  • ✅ Ekulf PH Supreme mellanrumsborstar 0,45 mm, 6 st

  • ✅ Smala borstar för effektiv rengöring mellan tänderna

  • ✅ Mjuka borsthår för skonsam användning

  • ✅ Ergonomiskt handtag för enkel hantering

  • ✅ Effektivt verktyg för att förebygga karies och tandköttssjukdomar

Beskrivning

Ekulf pH Supreme Mellanrumsborstar - För en effektiv mellanrumsrengöring

Ekulf pH Supreme mellanrumsborstar är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att rengöra mellanrummen mellan tänderna på ett effektivt sätt. Dessa borstar är tillverkade av högkvalitativt material och har en borsthuvud med en diameter på 0,45 mm, vilket gör dem perfekta för att komma åt även de minsta mellanrummen.

Varför är mellanrumsrengöring viktig?

Att rengöra mellanrummen mellan tänderna är en viktig del av en god munhygien. Trots att vi borstar tänderna regelbundet kan det vara svårt att komma åt och rengöra alla områden i munnen, särskilt mellan tänderna. Om matrester och plack får samlas i mellanrummen kan det leda till tandköttssjukdomar och karies.

Fördelar med Ekulf pH Supreme mellanrumsborstar

- Effektiv rengöring: Med en diameter på 0,45 mm kan dessa borstar effektivt rengöra mellanrummen mellan tänderna och ta bort matrester och plack. - Skonsam mot tandköttet: Borsthuvudet är tillverkat av mjukt material som är skonsamt mot tandköttet och minskar risken för irritation. - Ergonomiskt handtag: Borstarna är utformade med ett ergonomiskt handtag som gör det enkelt att hålla och använda dem. - Hygienisk förvaring: Varje borste levereras med en skyddskåpa för att hålla den ren och hygienisk när den inte används.

Hur använder man Ekulf pH Supreme mellanrumsborstar?

För att använda Ekulf pH Supreme mellanrumsborstar, följ dessa enkla steg: 1. Välj en borste med rätt storlek för dina mellanrum. 2. För in borsten försiktigt mellan tänderna och rör den fram och tillbaka för att rengöra mellanrummet. 3. Upprepa processen för varje mellanrum i munnen. 4. Skölj borsten noggrant efter användning och förvara den i den medföljande skyddskåpan.

Sammanfattning

Ekulf pH Supreme mellanrumsborstar är en utmärkt produkt för att upprätthålla en god munhygien. Genom att använda dessa borstar regelbundet kan du effektivt rengöra mellanrummen mellan tänderna och förebygga tandköttssjukdomar och karies. Investera i din munhälsa och prova Ekulf pH Supreme mellanrumsborstar idag!

Ytterligare information

Varumärke

Ekulf

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EKULF PH Supreme PH Supreme 0,45mm 6 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram