EKULF Twice kid - Blandade färger

 • Hög kvalitet
 • Barnvänlig
 • Blandade färger

Ekulf Twice Kid är en manuell tandborste av hög kvalitet som är speciellt utformad för barn. Den är barnvänlig och har en ergonomisk design som passar perfekt i små händer. Tandborsten kommer i olika färger, vilket gör tandborstningen rolig och spännande för barnen. Med Ekulf Twice Kid kan du vara säker på att ditt barn får en effektiv och skonsam tandborstning varje gång.

10.00kr

 • ✅ Ekulf Twice Kid tandborste

  är en manuell tandborste för barn.
 • ✅ Finns i blandade färger

  för att göra tandborstningen roligare för barnen.
 • ✅ Utformad med mjuka borsthår

  för att vara skonsam mot barnets tandkött.
 • ✅ Ergonomiskt handtag

  för enkel och bekväm användning för barnen.
 • ✅ Rekommenderas av tandläkare

  för att främja en god munhygien hos barnen.

Beskrivning

Ekulf Twice Kid - En manuell tandborste för barn i blandade färger

Ekulf Twice Kid är en manuell tandborste speciellt utformad för barn. Denna tandborste är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att ge en effektiv och skonsam rengöring av barnets tänder och tandkött. Med sina färgglada och attraktiva design är Ekulf Twice Kid en favorit bland barn i alla åldrar.

Högkvalitativ rengöring för barnets tänder

Ekulf Twice Kid är utrustad med mjuka borsthår som är skonsamma mot barnets känsliga tandkött. Borsthåren är också effektiva på att avlägsna plack och matrester från tänderna, vilket hjälper till att förebygga karies och tandköttssjukdomar. Tandborsten har en ergonomiskt utformad handtag som är lätt för barnet att greppa och använda.

Attraktiv design för att locka barnen att borsta tänderna

Ekulf Twice Kid kommer i blandade färger som är attraktiva för barn. Den färgglada designen gör tandborstningen till en rolig och spännande aktivitet för barnet. Genom att använda en tandborste med en attraktiv design kan föräldrar uppmuntra sina barn att borsta tänderna regelbundet och skapa goda tandvårdsrutiner redan från en tidig ålder.

Varför välja Ekulf Twice Kid?

- Högkvalitativa material för en skonsam rengöring av barnets tänder och tandkött. - Effektiva borsthår som avlägsnar plack och matrester. - Ergonomiskt utformat handtag för enkel användning. - Attraktiv design i blandade färger för att locka barnen att borsta tänderna. - Främjar goda tandvårdsrutiner redan från en tidig ålder. Sammanfattningsvis är Ekulf Twice Kid en utmärkt manuell tandborste för barn. Dess högkvalitativa rengöringsegenskaper och attraktiva design gör tandborstningen till en rolig och spännande aktivitet för barnet. Genom att använda Ekulf Twice Kid kan föräldrar främja goda tandvårdsrutiner och bidra till att barnet får en hälsosam och frisk munhälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Ekulf

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EKULF Twice kid - Blandade färger”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram