Embryolisse Micellar Lotion 250 ml

  • Effektiv rengöring
  • Mild och skonsam
  • Storlek: 250 ml

Embryolisse Micellar Lotion är en effektiv och mild sminkborttagningslotion. Den är speciellt framtagen för att skonsamt avlägsna smink och orenheter från huden. Med sin unika formula rengör den effektivt utan att torka ut eller irritera huden. Embryolisse Micellar Lotion kommer i en praktisk storlek på 250 ml, vilket gör den till en långvarig och prisvärd produkt för daglig användning. Med denna sminkborttagningslotion kan du enkelt och skonsamt rengöra din hud och få bort sminket på ett effektivt sätt.

119.00kr

  • ✅ Effektiv och mild sminkborttagning för alla hudtyper

  • ✅ Innehåller micellära molekyler som rengör huden skonsamt

  • ✅ Tar bort smink, orenheter och föroreningar utan att torka ut huden

  • ✅ Berikad med lugnande och återfuktande ingredienser som kamomill och aloe vera

  • ✅ Lämnar huden ren, fräsch och återfuktad efter användning

Beskrivning

Embryolisse Micellar Lotion - Effektiv sminkborttagning för en fräsch och ren hud

Embryolisse Micellar Lotion är en högkvalitativ sminkborttagningsprodukt som effektivt tar bort smink och orenheter från huden. Denna milda och skonsamma lotion är speciellt framtagen för att ge dig en fräsch och ren hud utan att irritera eller torka ut.

Effektiv sminkborttagning

Embryolisse Micellar Lotion är baserad på micellär teknologi, vilket innebär att den innehåller mikroskopiska miceller som fungerar som magneter för smink och orenheter. Dessa miceller drar till sig och avlägsnar sminket från huden utan att behöva skrubba eller dra i ansiktet. Resultatet är en snabb och effektiv sminkborttagning som lämnar huden ren och fräsch.

Mild och skonsam formula

Denna sminkborttagningslotion är särskilt lämplig för känslig hud då den är fri från alkohol, parfym och parabener. Den milda och skonsamma formulan gör att den kan användas dagligen utan att irritera eller torka ut huden. Embryolisse Micellar Lotion är även berikad med återfuktande ingredienser som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans.

Användning

Embryolisse Micellar Lotion är enkel att använda. Applicera lotionen på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansiktet för att avlägsna smink och orenheter. Du behöver inte skölja av produkten efter användning. För bästa resultat rekommenderas att du använder lotionen både morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Embryolisse Micellar Lotion är en effektiv sminkborttagningsprodukt som ger dig en fräsch och ren hud. Den micellära teknologin gör att sminket avlägsnas snabbt och enkelt utan att irritera eller torka ut huden. Den milda och skonsamma formulan passar även känslig hud och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Använd Embryolisse Micellar Lotion dagligen för att uppnå en ren och fräsch hud.

Ytterligare information

Varumärke

Embryolisse

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Embryolisse Micellar Lotion 250 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram