Estelle & Thild BioMineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte

  • Naturligt puder
  • Estelle Thild
  • Friskt solkysst utseende

Estelle Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte är ett naturligt puder från Estelle Thild som ger dig en friskt solkysst look. Med sin lätta och matta formula ger detta puder en naturlig och jämn finish. Perfekt för att skapa en solkysst look året runt. Använd detta puder för att ge din hud en hälsosam och strålande glöd.

289.00kr

  • ✅ Estelle Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte

    är ett puder-rouge för en naturlig solkysst look.
  • ✅ Ger en matt finish och passar ljusare hudtoner.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för en hälsosam hud.

  • ✅ Lätt att applicera och bygga upp önskad intensitet.

  • ✅ Ger en fräsch och strålande look hela dagen.

Beskrivning

Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte

Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte är en fantastisk produkt som ger dig en naturlig och hälsosam solkysst look. Med denna puderrouge kan du enkelt skapa en fräsch och strålande hudton som ser naturlig ut.

Nyckelord: Estelle & Thild, Biomineral, Healthy Glow, Sun Powder, Light Matte

Få en naturlig solkysst look

Denna puderrouge är perfekt för dig som vill ha en naturlig solkysst look året runt. Den ljusa matta nyansen ger en subtil färg som passar de flesta hudtoner. Med Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte kan du enkelt skapa en fräsch och strålande hudton utan att se överdriven ut.

En hälsosam formula

Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte är tillverkad med en hälsosam formula som är skonsam mot huden. Produkten innehåller naturliga ingredienser som vårdar och skyddar huden samtidigt som den ger en vacker färg. Du kan använda denna puderrouge med gott samvete, då den är fri från skadliga kemikalier och parabener.

Användning

Applicera Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte med en puderborste på kindbenen, pannan och näsan för att skapa en solkysst look. Du kan även använda produkten som en ögonskugga för att ge dina ögon en extra touch av färg. Var noga med att blanda ut produkten väl för att undvika hårda kanter och få en jämn och naturlig finish.

Sammanfattning

Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte är en fantastisk puderrouge som ger dig en naturlig och hälsosam solkysst look. Med sin ljusa matta nyans passar den de flesta hudtoner och ger en fräsch och strålande hudton. Produkten är tillverkad med en hälsosam formula och innehåller naturliga ingredienser. Använd den för att skapa en solkysst look året runt och njut av en vacker och naturlig hudton.

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioMineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram