Estelle & Thild BioMineral Silky Eyeshadow Blonde

  • Naturlig
  • Hållbar
  • Estelle Thild

Estelle Thild Biomineral Silky Eyeshadow är en naturlig och hållbar ögonskugga från Estelle Thild. Med sin silkeslena formula ger den en mjuk och jämn applicering på ögonlocken. Ögonskuggan finns i färgen Blonde och ger en subtil och naturlig look. Estelle Thild är ett välkänt varumärke inom skönhetsprodukter och deras Biomineral-serie är känd för att vara skonsam mot huden och innehålla naturliga ingredienser. Med denna ögonskugga kan du skapa vackra och hållbara sminkningar samtidigt som du tar hand om din hud och miljön.

199.00kr

  • ✅ Ekologisk ögonskugga med silkeslen konsistens

  • ✅ Tillverkad av Estelle & Thild, ett svenskt skönhetsmärke

  • ✅ Ger en naturlig och hållbar färg på ögonlocken

  • ✅ Innehåller vårdande mineraler för ögonområdet

  • ✅ Finns i nyansen "Blonde" för en mjuk och neutral look

Beskrivning

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde är en fantastisk produkt som kommer att förvandla din ögonmakeup till något extraordinärt. Med denna ögonskugga kan du skapa en naturlig och elegant look som passar perfekt för både vardag och fest.

Naturlig skönhet med Estelle & Thild

Estelle & Thild är ett välkänt varumärke inom skönhetsindustrin som är känt för sina naturliga och ekologiska produkter. Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde är inget undantag. Denna ögonskugga är tillverkad med omsorgsfullt utvalda ingredienser av högsta kvalitet för att ge dig en produkt som är skonsam mot huden samtidigt som den ger fantastiska resultat.

Enkel applicering och långvarig effekt

Med Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde får du en ögonskugga som är lätt att applicera och som sitter på plats hela dagen. Den silkeslena formulan gör det enkelt att blanda och skapa olika effekter på ögonlocken. Du kan enkelt bygga upp intensiteten och skapa både subtila och dramatiska looker.

Fördelar med Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde

- Naturlig och ekologisk formula som är skonsam mot huden - Lätt att applicera och blanda för olika effekter - Långvarig effekt som sitter på plats hela dagen - Ger en naturlig och elegant look - Passar både för vardag och fest

Hur du använder Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde

1. Förbered ögonlocken genom att applicera en ögonskuggsprimer för att få bästa resultat och längre hållbarhet. 2. Använd en ögonskuggsborste för att applicera ögonskuggan på ögonlocken. Börja med en liten mängd och bygg upp intensiteten efter önskemål. 3. Blanda och sudda ut färgen för att skapa önskad effekt. 4. Avsluta med att applicera mascara för att framhäva dina ögon ännu mer.

Sammanfattning

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde är en fantastisk ögonskugga som ger dig möjlighet att skapa en naturlig och elegant look. Med sin naturliga och ekologiska formula är den skonsam mot huden samtidigt som den ger långvarig effekt. Appliceringen är enkel och resultatet imponerande. Ge din ögonmakeup det där lilla extra med Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow - Blonde.

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioMineral Silky Eyeshadow Blonde”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram