Rea!

Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion 250 ml

  • Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion
  • 250 ml
  • Hudvård för händer och fötter

Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion är en hudvårdsprodukt speciellt utformad för att rengöra och vårda händerna. Med en volym på 250 ml räcker denna lotion länge och ger dig ett effektivt skydd mot uttorkning och irritation. Den milda formulan är skonsam mot huden och hjälper till att återställa hudens naturliga pH-värde. Perfekt för daglig användning, särskilt för personer med känslig hud. Ge dina händer den omsorg de förtjänar med Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion.

75.00kr

  • ✅ Milt rengörande handtvål för daglig användning.

  • ✅ Innehåller pH5-enzymbalans för att bevara hudens naturliga skydd.

  • ✅ Ger intensiv fukt och vård till torra och känsliga händer.

  • ✅ Skonsam mot huden och passar även för känslig hud.

  • ✅ Dermatologiskt testad och rekommenderad av hudläkare.

Beskrivning

Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion - För friskare och renare händer

Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion är en högkvalitativ handtvål som är speciellt utformad för att ge dig friskare och renare händer. Denna produkt är perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. Med dess milda och skonsamma formula rengör den effektivt utan att torka ut huden.

Fördelar med Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion

Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion erbjuder flera fördelar för att hålla dina händer fräscha och välmående: 1. Mild och skonsam rengöring: Denna handtvål är formulerad med milda ingredienser som tar bort smuts och orenheter utan att irritera eller torka ut huden. Den är dermatologiskt testad och lämplig för daglig användning. 2. pH-balanserad formula: Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion har en pH-balanserad formula som hjälper till att bevara hudens naturliga skyddsbarriär. Detta bidrar till att förhindra uttorkning och håller händerna mjuka och återfuktade. 3. Effektiv mot bakterier: Denna handtvål är också effektiv mot bakterier och hjälper till att minska risken för infektioner och spridning av sjukdomar. Den ger en ren och fräsch känsla efter varje användning.

Användning

Använd Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion som en vanlig handtvål. Fukta händerna med vatten och applicera en liten mängd tvål. Massera försiktigt in i händerna och skölj sedan noggrant med vatten. Upprepa vid behov.

Varför välja Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion?

Eucerin är ett välkänt och pålitligt varumärke inom hudvård. Deras produkter är utvecklade med omsorg och expertis för att möta behoven hos olika hudtyper. Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion är inget undantag och erbjuder en skonsam och effektiv rengöring för dina händer. Genom att välja Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion kan du vara säker på att du ger dina händer den bästa möjliga vård och skydd. Denna handtvål är ett utmärkt val för hela familjen och kommer att göra din dagliga handtvätt till en trevlig och fräsch upplevelse. Beställ din Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion idag och upplev skillnaden själv! Dina händer förtjänar det bästa.

Ytterligare information

Varumärke

Eucerin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eucerin pH5 Hygiene Handwash Lotion 250 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram