Evercare Elastisk Fixeringsbinda 8cm x 4m

  • Elastisk fixeringsbinda
  • 8 cm x 4 m
  • Evercare

Evercare elastisk fixeringsbinda är en 8 cm bred och 4 m lång binda som används för att fixera och skydda sår. Den elastiska bindan ger en bekväm och säker passform runt såret och kan enkelt justeras efter behov. Evercare är ett pålitligt varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter för sårbehandling. Med denna fixeringsbinda kan du tryggt och effektivt hålla dina sår skyddade och säkra.

5.00kr

  • ✅ Elastisk fixeringsbinda för sår och bandage

  • ✅ Mått: 8 cm x 4 m

  • ✅ Håller bandage på plats utan att kladda

  • ✅ Lätt att använda och fästa

  • ✅ Kan sträckas för att passa olika kroppsdelar

Beskrivning

Evercare Elastisk Fixeringsbinda - För säker och bekväm sårlindring

Evercare Elastisk Fixeringsbinda är en högkvalitativ produkt som erbjuder effektiv och pålitlig fixering av förband och kompresser. Med sin elastiska och flexibla design passar den perfekt för att säkert hålla förband på plats och ge optimal komfort för användaren.

Fördelar med Evercare Elastisk Fixeringsbinda

1. Säker fixering: Evercare Elastisk Fixeringsbinda är utformad för att säkert hålla förband på plats och förhindra att de glider eller lossnar. Detta ger en trygg och pålitlig lindring för sår och skador. 2. Flexibel och elastisk: Bindan är tillverkad av elastiskt material som ger en perfekt passform och följer kroppens rörelser. Detta gör den bekväm att bära och minskar risken för obehag eller irritation. 3. Lätt att använda: Evercare Elastisk Fixeringsbinda är enkel att applicera och ta bort. Den har en självhäftande yta som gör att den sitter på plats utan att behöva använda några klistermedel eller tejp. 4. Mångsidig användning: Denna fixeringsbinda är idealisk för att säkra förband på olika delar av kroppen, inklusive armar, ben och bröst. Den kan också användas för att fixera kompresser eller andra medicinska hjälpmedel.

Användning av Evercare Elastisk Fixeringsbinda

1. Rengör och torka det område där bindan ska appliceras för att säkerställa god hygien. 2. Klipp bindan till önskad längd och bredd, beroende på behovet. 3. Applicera bindan över förbandet eller kompressen och tryck försiktigt för att säkra den på plats. 4. Justera bindan vid behov för att säkerställa en bekväm passform och optimal fixering. 5. För att ta bort bindan, dra försiktigt i riktning bort från kroppen och kasta den sedan i en avfallspåse.

Varför välja Evercare Elastisk Fixeringsbinda?

Evercare är ett pålitligt varumärke som är känt för sina högkvalitativa medicinska produkter. Deras Elastiska Fixeringsbinda är inget undantag och erbjuder enastående kvalitet och prestanda. Med denna binda kan du vara säker på att dina förband och kompresser hålls på plats på ett säkert och bekvämt sätt. Beställ din Evercare Elastisk Fixeringsbinda idag och upplev den pålitliga och bekväma sårlindringen den erbjuder.

Ytterligare information

Varumärke

Evercare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Evercare Elastisk Fixeringsbinda 8cm x 4m”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram