Rea!

Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow 2 st

  • Silikon bitringar
  • Mix av ljus lavendel och mjuk gul färg
  • Pack med 2 stycken

Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel Soft Yellow är en praktisk och säker bitring för ditt barn. Tillverkad av silikon, vilket gör den mjuk och skonsam för barnets tandkött. Bitringen har en mix av ljus lavendel och mjuk gul färg, vilket ger den en attraktiv och lekfull design. Den kommer i en förpackning med 2 stycken, vilket gör det enkelt att ha en extra bitring till hands. Perfekt för att lindra obehag vid tandförsäljning och samtidigt stimulera barnets sinnen. En pålitlig och populär bitring för ditt barns behov.

99.00kr

  • ✅ Tillverkad av säker silikon för barn

  • ✅ Kommer i en mix av ljus lavendel och mjuk gul färg

  • ✅ Perfekt för att lindra barnets tandvärk

  • ✅ Levereras i förpackning med 2 bitringar

  • ✅ Enkel att rengöra och sterilisera

Beskrivning

Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow - 2 st

Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow är en perfekt produkt för ditt barns behov av att tugga och bita under tandningsperioden. Denna bitring är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är säkert för ditt barn att använda.

Fördelar med Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow

- Lättnad för tandvärk: Bitringen är utformad för att ge lättnad för ditt barns tandvärk under tandningsperioden. Den mjuka och flexibla silikonen ger en skön känsla för barnets tandkött och hjälper till att minska obehaget. - Säker att använda: Silikonmaterialet som används i denna bitring är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Du kan vara trygg i att ge denna bitring till ditt barn utan att behöva oroa dig för eventuella hälsoeffekter. - Attraktiv design: Bitringen kommer i en mix av ljus lavendel och mjuk gul färg, vilket gör den till en attraktiv och rolig produkt för ditt barn att använda. Den är också lätt att greppa för små händer. - Enkel att rengöra: Bitringen kan enkelt rengöras med varmt vatten och mild tvål. Du kan också sterilisera den genom att koka den i vatten i några minuter. Detta gör det enkelt att hålla bitringen ren och hygienisk för ditt barn.

Hur man använder Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow

För att använda bitringen, låt ditt barn greppa den och bita på den för att lindra tandvärk. Se till att bitringen är ren innan användning. Om du märker några tecken på slitage eller skador på bitringen, byt ut den omedelbart för att säkerställa ditt barns säkerhet.

Sammanfattning

Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow är en säker och effektiv produkt för att lindra ditt barns tandvärk under tandningsperioden. Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial och har en attraktiv design. Bitringen är enkel att rengöra och kan användas med förtroende för ditt barns välbefinnande.

Ytterligare information

Varumärke

Everyday Baby

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Everyday Baby Bitring Silikon Mix Light Lavendel & Soft Yellow 2 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram