Rea!

Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey 1 st

  • Silikon bitring
  • Tyst och grå
  • Perfekt för baby och barn

Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey är en tyst och grå bitring tillverkad av silikon. Denna bitring är perfekt för både baby och barn. Den är tillverkad av säkert material och är skonsam mot barnets tandkött. Bitringen är utformad för att lindra obehag vid tandning och hjälpa till att massera barnets tandkött. Den är också lätt att greppa för små händer. Med Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey kan du vara säker på att ge ditt barn en trygg och bekväm bitring.

59.00kr

  • ✅ Tillverkad av säker silikon för barns hälsa.

  • ✅ Lätt att greppa och tyst för att inte störa.

  • ✅ Hjälper till att lindra obehag vid tandvärk.

  • ✅ Kan kylas för extra lindring vid tandgnissel.

  • ✅ Enkel att rengöra och sterilisera för optimal hygien.

Beskrivning

Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey - Perfekt för ditt barns behov

Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey är en fantastisk produkt som är utformad för att tillfredsställa ditt barns behov av att tugga och bita under tandväningsperioden. Denna bitring är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som är säkert och skonsamt för ditt barns känsliga tandkött.

Fördelar med Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey

Denna bitring är utformad med omsorg för att ge maximal komfort och lindring för ditt barn. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Säker och giftfri: Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey är tillverkad av BPA-fri och giftfri silikon, vilket gör den säker att använda för ditt barn. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn inte kommer att utsättas för farliga kemikalier. 2. Mjuk och skonsam: Silikonmaterialet är mjukt och skonsamt mot ditt barns tandkött. Det ger lindring och minskar obehaget som kan uppstå under tandväningsperioden. 3. Ergonomisk design: Bitringen är utformad med en ergonomisk design som är lätt att greppa för ditt barn. Det gör det enkelt för dem att hålla och använda bitringen själva. 4. Attraktivt utseende: Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey har en stilren och attraktiv design i en lugn grå färg. Den kommer att tilltala både barn och föräldrar.

Hur man använder Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey

Att använda denna bitring är enkelt. Här är några steg för att använda den på rätt sätt: 1. Tvätta bitringen innan första användning. Använd varmt vatten och mild tvål för att rengöra den noggrant. 2. Ge bitringen till ditt barn när de visar tecken på obehag eller behov av att tugga. Låt dem hålla och bita på den enligt deras behov. 3. Se till att övervaka ditt barn när de använder bitringen för att säkerställa att de inte sätter hela bitringen i munnen eller tuggar för hårt. 4. Rengör bitringen regelbundet genom att skölja den i varmt vatten eller använda en sterilisator för att hålla den ren och hygienisk.

Sammanfattning

Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey är den perfekta lösningen för att lindra ditt barns obehag under tandväningsperioden. Med sin säkra och giftfria design, mjuka och skonsamma material samt attraktiva utseende kommer denna bitring att bli en favorit hos både barn och föräldrar. Ge ditt barn den komfort de förtjänar med Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey!

Ytterligare information

Varumärke

Everyday Baby

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Everyday Baby Bitring Silikon Quiet Grey 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram