Rea!

Everyday Baby Nappflaska Glas Healthy+ Quiet Grey 150 ml

99.00kr

Beskrivning

Everyday Baby Nappflaska i Glas - Hälsosam och Tyst Grå 150 ml

Varför välja Everyday Baby Nappflaska i Glas?

Everyday Baby Nappflaska i Glas är en perfekt lösning för föräldrar som vill ge sina barn en hälsosam och tyst amningsupplevelse. Denna nappflaska är tillverkad av högkvalitativt glas och är helt fri från skadliga ämnen som BPA och ftalater. Med sin kapacitet på 150 ml är den idealisk för nyfödda och småbarn.

Fördelar med Everyday Baby Nappflaska i Glas

- Hälsosam: Glas är ett säkert och hygieniskt material för nappflaskor. Det är fritt från kemikalier och bevarar inte smaker eller lukter, vilket ger ditt barn en ren och naturlig matningsupplevelse. - Tyst: Everyday Baby Nappflaska i Glas är utformad med en unik anti-kolikventil som minskar risken för luftintagning och därmed minskar obehag och kolik hos ditt barn. Detta gör matningen tyst och bekväm för både dig och din bebis. - Ergonomisk design: Nappflaskan har en ergonomisk form som är lätt att greppa för både föräldrar och barn. Den är också enkel att rengöra och kan enkelt monteras isär för att underlätta rengöringen. - Mångsidig: Everyday Baby Nappflaska i Glas är kompatibel med de flesta bröstpumpar, vilket gör det enkelt att pumpa och mata ditt barn direkt från flaskan. Den kan också användas med olika typer av nappar för att passa ditt barns behov.

Hur används Everyday Baby Nappflaska i Glas?

Att använda Everyday Baby Nappflaska i Glas är enkelt. Fyll flaskan med bröstmjölk eller ersättning och skruva på locket ordentligt. Nappflaskan kan värmas i varmt vatten eller i en nappflaskvärmare. Se till att testa temperaturen på mjölken innan du matar ditt barn för att undvika brännskador. När du är klar med matningen kan du enkelt demontera nappflaskan och rengöra den. Den kan diskas för hand eller i diskmaskin för enkel och bekväm rengöring.

Sammanfattning

Everyday Baby Nappflaska i Glas är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sina barn en hälsosam och tyst amningsupplevelse. Med sin högkvalitativa glasdesign och anti-kolikventil erbjuder denna nappflaska en bekväm och säker matning för både föräldrar och barn. Välj Everyday Baby Nappflaska i Glas för en naturlig och bekymmersfri matningsupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Everyday Baby

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Everyday Baby Nappflaska Glas Healthy+ Quiet Grey 150 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram