Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey 2 st

 • Silikonmugg
 • Pipmugg
 • Everyday Baby

Everyday Baby Silikonmugg är en praktisk pipmugg tillverkad av silikon. Denna mugg är perfekt för små barn som lär sig att äta och dricka själva. Den är tillverkad i en lugn grå färg och kommer i en förpackning med två stycken. Silikonmaterialet gör muggen mjuk och behaglig att hålla i samtidigt som den är lätt att rengöra. Med Everyday Baby Silikonmugg kan du ge ditt barn en bekväm och säker upplevelse vid måltiderna.

179.00kr

 • ✅ Hållbara silikonmuggar för barn

 • ✅ Perfekta för att lära barn att dricka själva

 • ✅ Tål maskindisk och är enkla att rengöra

 • ✅ Mjuka och skonsamma mot barnets mun och tänder

 • ✅ Levereras i en praktisk förpackning med 2 muggar

Beskrivning

Pipmugg i silikon - Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey (2 st)

Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey är en praktisk och säker pipmugg för ditt barn. Denna silikonmugg är utformad för att underlätta övergången från nappflaska till att dricka självständigt.

Egenskaper

Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey är tillverkad av högkvalitativt och livsmedelssäkert silikonmaterial. Detta gör muggen säker att använda för ditt barn och fri från skadliga ämnen.

Muggen har en ergonomisk design med handtag som är lätt för ditt barn att greppa. Detta främjar självständighet och utvecklar finmotoriken hos ditt barn.

Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey har en läckagesäker konstruktion, vilket minskar risken för spill och kladd. Detta gör den perfekt att använda både hemma och på resande fot.

Muggen rymmer 200 ml vätska, vilket är en lagom mängd för ditt barn att dricka åt gången. Den är också enkel att rengöra och tål maskindisk.

Fördelar med Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey

 • Säker och livsmedelssäker silikonmugg
 • Ergonomisk design med lättgreppshandtag
 • Läckagesäker konstruktion för att undvika spill
 • Rymmer 200 ml vätska
 • Enkel att rengöra och tål maskindisk

Varför välja Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey?

Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey är det perfekta valet för föräldrar som vill underlätta övergången från nappflaska till att dricka självständigt. Med sin säkra och ergonomiska design ger den ditt barn möjlighet att utveckla finmotoriken och självständigheten.

Den läckagesäkra konstruktionen minskar risken för spill och kladd, vilket gör den idealisk att använda både hemma och på resande fot. Dessutom är den enkel att rengöra och tål maskindisk, vilket sparar tid och energi för föräldrarna.

Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey är ett pålitligt val för att främja ditt barns utveckling och göra måltidstiden enklare och roligare för både barn och föräldrar.

Beställ din Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey idag och ge ditt barn en säker och praktisk pipmugg för att dricka självständigt!

Ytterligare information

Varumärke

Everyday Baby

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Everyday Baby Silikonmugg Quiet Grey 2 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram