Rea!

FOREO Farm To Face Sheet Mask Bulgarian Rose 3 st

  • Förnyar huden
  • Fuktgivande
  • Naturliga ingredienser

Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose är en ansiktsmask som förnyar huden och ger den en fräsch och ungdomlig lyster. Masken är fuktgivande och hjälper till att återfukta torr hud. Den innehåller naturliga ingredienser, inklusive bulgarisk ros, som är känd för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Med denna ansiktsmask kan du ge din hud den omsorg den förtjänar och få en strålande och hälsosam hud.

127.00kr

  • ✅ Fuktgivande ansiktsmask med bulgarisk rosdoft

  • ✅ Tillverkad av naturliga ingredienser från ekologiska gårdar

  • ✅ Ger huden en fräsch och strålande lyster

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Förbättrar hudens elasticitet och mjukhet

Beskrivning

Fördelar med Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose

Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose är en ansiktsmask som erbjuder en rad fördelar för din hudvård. Denna mask är berikad med bulgarisk ros, vilket ger en naturlig och uppfriskande doft samtidigt som den ger din hud en boost av näring och fukt. Här är några av fördelarna med denna ansiktsmask:

Djup återfuktning

Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose är utformad för att ge din hud en intensiv återfuktning. Masken är tillverkad av ett speciellt material som hjälper till att låsa in fukt och aktiva ingredienser i huden. Detta hjälper till att förhindra uttorkning och ger en mjuk och smidig känsla.

Förbättrad hudton

Denna ansiktsmask innehåller bulgarisk ros, som är känd för sina fördelar för hudens ton och lyster. Rosextraktet hjälper till att jämna ut hudtonen och ge en fräsch och strålande hud. Med regelbunden användning kan du uppleva en förbättring av hudens övergripande utseende och lyster.

Minskar synliga porer

Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose innehåller ingredienser som hjälper till att minska synliga porer. Masken hjälper till att rensa och återställa hudens balans, vilket kan minska porernas synlighet och ge en jämnare hudstruktur. Detta kan ge dig en slätare och mer ungdomlig hud.

Lugnande och avkopplande

Förutom sina hudvårdande fördelar erbjuder Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose också en lugnande och avkopplande upplevelse. Den naturliga doften av bulgarisk ros kan hjälpa till att reducera stress och ge en känsla av välbefinnande. Att använda denna ansiktsmask kan vara ett perfekt sätt att unna dig själv en stund av avkoppling och egenvård.

Sammanfattning

Foreo Farm to Face Sheet Mask Bulgarian Rose är en ansiktsmask som erbjuder en rad fördelar för din hudvård. Med dess djupa återfuktning, förbättring av hudton, minskning av synliga porer och lugnande egenskaper kan denna mask vara ett utmärkt tillskott till din hudvårdsrutin. Prova den idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

FOREO

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”FOREO Farm To Face Sheet Mask Bulgarian Rose 3 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram