Rea!

Formula 10.0.6 It's The Buzz Facial Polish 100 ml

  • Naturlig
  • Ansiktspeeling
  • 100 ml

Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish är en naturlig ansiktspeeling som kommer i en förpackning på 100 ml. Denna ansiktspeeling är speciellt framtagen för att ge din hud en djuprengöring och avlägsna döda hudceller. Med sina naturliga ingredienser ger den en skonsam exfoliering och lämnar huden mjuk och fräsch. Använd denna ansiktspeeling regelbundet för att få en klarare och mer strålande hud.

79.00kr

  • ✅ Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish 100 ml

  • ✅ Djuprengörande ansiktspeeling för en fräsch och ren hud

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som aprikos och jojoba

  • ✅ Tar bort döda hudceller och ger en mjukare hud

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet

Beskrivning

Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish - En effektiv ansiktspeeling för strålande hud

Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish är en fantastisk ansiktspeeling som ger dig en strålande och fräsch hud. Denna produkt är perfekt för dig som vill ta hand om din hud och få bort orenheter och döda hudceller.

Effektiv ansiktspeeling för en ren och fräsch hud

Denna ansiktspeeling är speciellt framtagen för att ge dig en ren och fräsch hud. Den innehåller noggrant utvalda ingredienser som hjälper till att exfoliera huden och avlägsna orenheter. Med Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish kan du enkelt få bort döda hudceller och ge din hud en ny lyster.

Nyckelingredienser för en strålande hud

Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish innehåller flera nyckelingredienser som hjälper till att ge dig en strålande hud. Bland dessa ingredienser finns bland annat: 1. Honungsextrakt: Honung är känt för sina fuktgivande egenskaper och hjälper till att återfukta huden på djupet. 2. Aprikoskärnolja: Aprikoskärnolja är rik på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot fria radikaler. 3. Aloe vera: Aloe vera är känt för sina lugnande egenskaper och hjälper till att reducera rodnad och irritation i huden.

Användning och fördelar

För att använda Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish, applicera en liten mängd på fuktad hud och massera försiktigt in i huden med cirkulära rörelser. Skölj sedan av med varmt vatten. Använd peelingen 1-2 gånger i veckan för bästa resultat. Denna ansiktspeeling har flera fördelar för din hud. Den hjälper till att avlägsna orenheter och döda hudceller, vilket kan förbättra hudens textur och ge en jämnare hudton. Dessutom kan den hjälpa till att reducera pormaskar och ge en fräsch känsla i huden.

Sammanfattning

Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish är en effektiv ansiktspeeling som hjälper dig att få en strålande och fräsch hud. Med sina noggrant utvalda ingredienser och enkel användning kan denna produkt vara det perfekta tillskottet till din hudvårdsrutin. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Formula 10.0.6 It's the Buzz Facial Polish.

Ytterligare information

Varumärke

Formula 10.0.6

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Formula 10.0.6 It's The Buzz Facial Polish 100 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram