Frukt & Fibrer Normal tarmfunktion 24 st

  • Fruktfibrer
  • Känslig mage
  • Normal tarmfunktion

Fruktfibrer är ett kosttillskott som kan vara till hjälp för personer med känslig mage. Dessa fibrer kan bidra till att främja en normal tarmfunktion. Med 24 stycken i varje förpackning kan du vara säker på att ha tillräckligt med fruktfiber för att stödja din matsmältning. Prova detta kosttillskott för att upprätthålla en hälsosam tarmfunktion och lindra obehag vid känslig mage.

113.00kr

  • ✅ Frukt & Fibrer Normal Tarmfunktion innehåller 24 tabletter.

  • ✅ Kosttillskottet är speciellt utformat för att främja normal tarmfunktion.

  • ✅ Produkten innehåller frukt och fibrer för att stödja matsmältningen.

  • ✅ Kapslarna är lätta att svälja och kan tas med eller utan mat.

  • ✅ Frukt & Fibrer Normal Tarmfunktion är ett kosttillskott för känslig mage.

Beskrivning

Frukt & Fibrer för normal tarmfunktion - Kosttillskott för känslig mage

Att ha en normal tarmfunktion är avgörande för vår övergripande hälsa och välbefinnande. För personer med en känslig mage kan det vara utmanande att upprätthålla en regelbunden tarmfunktion. Här kommer Frukt & Fibrer in i bilden som ett kosttillskott som kan hjälpa till att främja en normal tarmfunktion och lindra obehag.

Vad är Frukt & Fibrer?

Frukt & Fibrer är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med en känslig mage. Det är en kombination av fruktextrakt och fibrer som kan hjälpa till att reglera tarmrörelser och främja en normal matsmältning. Produkten är skonsam mot magen och kan användas regelbundet för att upprätthålla en hälsosam tarmfunktion.

Fördelar med Frukt & Fibrer

- Främjar en normal tarmfunktion: Frukt & Fibrer innehåller naturliga ingredienser som kan hjälpa till att reglera tarmrörelser och främja en normal matsmältning. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer med en känslig mage som ofta upplever oregelbundenhet. - Lindrar obehag: För personer med en känslig mage kan obehag som uppblåsthet, gasbildning och förstoppning vara vanliga problem. Frukt & Fibrer kan hjälpa till att lindra dessa obehag genom att främja en regelbunden tarmfunktion och underlätta matsmältningen. - Skonsam mot magen: Produkten är utformad för att vara skonsam mot magen och passar därför bra för personer med en känslig mage. Den innehåller inga starka kemikalier eller tillsatser som kan irritera magen ytterligare.

Hur använder man Frukt & Fibrer?

Frukt & Fibrer kommer i form av tabletter och rekommenderad dosering är att ta en tablett dagligen. Tabletterna kan sväljas hela med vatten eller tuggas om så önskas. Det är viktigt att följa den rekommenderade doseringen och inte överskrida den.

Varför välja Frukt & Fibrer från Apohem?

Apohem är en pålitlig leverantör av hälsoprodukter och erbjuder högkvalitativa kosttillskott för olika hälsobehov. Frukt & Fibrer är en av de produkter som finns tillgängliga på Apohem och är speciellt utformad för personer med en känslig mage. Genom att välja Frukt & Fibrer från Apohem kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv produkt för att främja en normal tarmfunktion.

Sammanfattning

Frukt & Fibrer är ett kosttillskott som kan hjälpa personer med en känslig mage att upprätthålla en normal tarmfunktion. Genom att främja regelbundna tarmrörelser och underlätta matsmältningen kan produkten lindra obehag och förbättra övergripande hälsa och välbefinnande. Välj Frukt & Fibrer från Apohem för en pålitlig och effektiv lösning för din känsliga mage.

Ytterligare information

Varumärke

Ortis

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Frukt & Fibrer Normal tarmfunktion 24 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram