Gillette Satin Care & Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel 200 ml

  • Fuktgivande
  • Vitamin E
  • Rakgel

Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel är en fuktgivande rakgel som är speciellt utformad för att passa torr hud. Den innehåller vitamin E som hjälper till att återfukta och vårda huden under rakningen. Rakgelen ger ett rikt och krämigt skum som gör rakningen smidig och skonsam. Med Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel får du en behaglig och återfuktande rakupplevelse.

45.00kr

  • ✅ Ger en smidig och nära rakning

  • ✅ Innehåller vitamin E för att vårda huden

  • ✅ Passar speciellt för torr hud

  • ✅ Ger ett rikt lödder för en behaglig rakupplevelse

  • ✅ Volym: 200 ml</

Beskrivning

Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel - För en silkeslen rakning

Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel är en högkvalitativ rakgel som är speciellt utformad för att ge en silkeslen och behaglig rakning. Med dess unika formula och berikad med vitamin E, är denna rakgel perfekt för personer med torr hud.

Fördelar med Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel

- Fuktgivande: Den fuktgivande formulan i Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel hjälper till att återfukta och vårda huden under rakningen. Detta minskar risken för irritation och torrhet. - Silkeslen rakning: Rakgelen ger en smidig och silkeslen rakning genom att skapa ett skyddande lager mellan rakhyveln och huden. Detta minskar risken för skärsår och ger en nära och bekväm rakning. - Vitamin E: Berikad med vitamin E, hjälper denna rakgel till att vårda och skydda huden. Vitamin E är känt för sina antioxidativa egenskaper och kan hjälpa till att bekämpa fria radikaler som kan skada huden.

Hur man använder Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel

1. Fukta huden med varmt vatten för att öppna upp porerna och förbereda huden för rakning. 2. Applicera en liten mängd Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel på det område som ska rakas. 3. Massera rakgelen försiktigt in i huden tills den bildar ett rikt lödder. 4. Använd en rakhyvel för att försiktigt raka bort håret i önskad riktning. 5. Skölj av rakhyveln regelbundet under varmt vatten för att avlägsna hår och rakgelrester. 6. Skölj av huden med kallt vatten för att stänga porerna och lugna eventuell irritation. 7. Torka huden försiktigt och applicera en fuktgivande lotion eller aftershave för att återfukta och skydda huden efter rakning.

Sammanfattning

Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel är den perfekta lösningen för personer med torr hud som vill ha en silkeslen och behaglig rakning. Med dess fuktgivande formula och berikad med vitamin E, hjälper denna rakgel till att vårda och skydda huden under rakningen. Använd Gillette Satin Care Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel för en nära och bekväm rakning utan irritation och torrhet.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gillette Satin Care & Olay Dry Skin Vitamin E Burst Rakgel 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram