Rea!

Grande Cosmetics GrandeLIPS Hydrating Lip Plumper Pale Rose 2,4 ml

  • Läppglans
  • Hydrerande
  • Läppförstorande

Grande Cosmetics Grandelips Hydrating Lip Plumper är ett läppglans som ger fukt och volym till dina läppar. Med sin unika formula hjälper den till att återfukta och vårda läpparna samtidigt som den ger en lätt plumpande effekt. Detta läppglans i nyansen Pale Rose ger en naturlig och vacker färg till dina läppar. Perfekt för dig som vill ha både fukt, volym och en snygg färg på dina läppar.

260.00kr

  • ✅ Ger fylligare läppar med en plumpande effekt.

  • ✅ Innehåller fuktgivande ingredienser för mjuka och återfuktade läppar.

  • ✅ Ger en naturlig och subtil rosa nyans på läpparna.

  • ✅ Lätt att applicera med den praktiska applikatorn.

  • ✅ Storlek: 24 ml.

Beskrivning

Få fylligare och återfuktade läppar med Grande Cosmetics Grandelips Hydrating Lip Plumper Pale Rose

Grande Cosmetics Grandelips Hydrating Lip Plumper Pale Rose är en fantastisk produkt som ger dig fylligare och återfuktade läppar. Med denna lip plumper kan du enkelt skapa en naturlig och vacker look samtidigt som du vårdar dina läppar.

Fylligare läppar med naturliga ingredienser

Denna lip plumper är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att ge dina läppar en fylligare och mer definierad look. Den innehåller bland annat Volulip™, som är en patenterad ingrediens som hjälper till att stimulera kollagenproduktionen i läpparna. Detta resulterar i en ökad volym och en mjukare känsla.

Återfuktade läppar hela dagen

Grandelips Hydrating Lip Plumper innehåller även hyaluronsyra, som är känt för sina återfuktande egenskaper. Denna ingrediens hjälper till att bevara fukt i läpparna och ger dig ett långvarigt resultat. Du kan njuta av mjuka och återfuktade läppar hela dagen.

Enkel applicering och vacker färg

Appliceringen av denna lip plumper är enkel och smidig. Den har en mjuk applikator som gör det lätt att fördela produkten jämnt över läpparna. Dessutom kommer den i en vacker nyans, Pale Rose, som ger dina läppar en naturlig och fräsch look.

Sammanfattning

Grande Cosmetics Grandelips Hydrating Lip Plumper Pale Rose är den perfekta produkten för dig som vill ha fylligare och återfuktade läppar. Med naturliga ingredienser och enkel applicering kan du skapa en vacker look samtidigt som du vårdar dina läppar. Ge dina läppar det de förtjänar med denna fantastiska lip plumper.

Ytterligare information

Varumärke

Grande Cosmetics

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grande Cosmetics GrandeLIPS Hydrating Lip Plumper Pale Rose 2,4 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram